Η Δανάη Μπάρκα μπήκε στη ζωή των θεατών μόλις πριν λίγους μήνες και κατάφερε να γίνει ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο, φέρνοντας φρεσκάδα, ειλικρίνεια και θετική αύρα. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν δέχεται αρνητικές κριτικές και σχόλια. Η παρουσιάστρια, κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ”The 2night Show” και μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, αλλά και την σύνδεση με την μητέρα της.

«Διάβασα ένα άρθρο που μου τα έχωνε. Ότι «αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη». Λες και το κανόνισα μόνη μου, λες και πήρα εγώ τους ανθρώπους και τους παρακάλεσα. Έλεγε πως ”αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη, που νιώθει σαν σπουδαία παρουσιάστρια και μίλησε όλη η ελληνική showbiz για την αγάπη που της έχει και αντ’ αυτού παίρνει μια παλάμη με ανοιχτά δάχτυλα”.

Χοντράδες, ρε παιδί μου. Αλλά επειδή το θέμα δεν είναι τι λέγεται, αλλά από ποιον λέγεται, έχω μάθει ευτυχώς εδώ και χρόνια, τώρα που έχουν τριπλασιαστεί οι εμμονές και οι κακές κριτικές, να το ζυγίζω», υποστήριξε η Δανάη.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε πως προτιμά να μην απαντά δημόσια στην τηλεόραση, αλλά να υπογραμμίσει έμμεσα τα μηνύματα που θέλει να μεταφέρει: «Βλέπω πρώτα ποιος λέει τι και μετά αφήνω να επηρεαστώ αν επηρεαστώ. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν εμμονές πολλές με μένα. Υπάρχει από μία συγκεκριμένη γυναίκα που δεν έχω μπει στον κόπο να ασχοληθώ γιατί, όπου κι αν το πω, όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι με την συγκεκριμένη. Οπότε βλέπω πως είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της και δεν απαντάω δημόσια. Αν θέλω κάτι, πετάω μια μπηχτούλα και μέχρι εκεί».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως πολλοί συσχετίζουν την πορεία της με την ”διασύνδεση” της μαμάς της, αλλά και το γεγονός ότι τα νούμερα την αγχώνουν, χωρίς ωστόσο να την καταβάλλουν:

«Λένε ότι έκανα εκπομπή στην τηλεόραση λόγω της μαμάς μου. Πατάνε στο ποια είναι η μαμά μου! Μπορεί να με γνωρίζει κάποιος και να μου ανοίξει μια πόρτα, αλλά το πόσο θα μείνω μέσα έχει να κάνει με τη προσπάθεια, τη δουλειά και το ταλέντο», είπε και πρόσθεσε κατόπιν:

«Θα δω τα νούμερα, θα τσεκάρω τι αρέσει και τι δεν αρέσει και θα με καθοδηγήσουν οι ειδικοί να δούμε τι θα κάνουμε. Αγχώνομαι με τα νούμερα, δεν με καταβάλλει όμως. Όλο αυτό θέλει χρόνο και δουλειά. Τη δουλειά τη ρίχνουμε όλοι. Ελπίζω να το κάνω το πρωινό για πολλά χρόνια».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις