Άγριες Μέλισσες Βόσκαρης: Καλεσμένος της εκπομπής Dot. την Κυριακή, ο ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει για τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντί του, εξαιτίας του ρόλου που υποδύεται, ο οποίος και έχει βαλθεί να κάνει τη ζωή κόλαση στην Ελένη, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραδέχεται πως συνήθως στην τηλεόραση και το θέατρο καλείται να υποδυθεί τέτοιους αντιπαθείς ρόλους. «Συνήθως και στο θέατρο και στην τηλεόραση ό, τι διαστροφικό άτομο υπάρχει εκεί πέρα, παίζω» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τι του γράφουν οι τηλεθεατές για τις «Άγριες Μέλισσες»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως λαμβάνει μηνύματα στο Instagram από τηλεθεατές της σειράς που του μιλούν λες και απευθύνονται στον Μάνο Βόσκαρη από τις «Άγριες Μέλισσες».

Όπως λέει του γράφουν μηνύματα όπως «“αλήτη, τι κάνεις στην Ελένη;” και τέτοια». Ωστόσο, ο Βασίλης Μπισμπίκης ούτε εκπλήσσεται, ούτε μπαίνει στην διαδικασία να απαντήσει φυσικά. «Σίγουρα καταλαβαίνω ότι κάποιοι άνθρωποι ταυτίζονται πολύ, σε σημείο να σου στέλνουν μήνυμα» λέει.

Βίντεο: Πώς διαχειρίζεται ο Βασίλης Μπισμπίκης την αναγνωρισιμότητα

Με την είσοδό του στις «Άγριες Μέλισσες», το πρόσωπό του έγινε πιο γνωστό και οικείο στο πανελλήνιο. Ωστόσο, ο Βασίλης Μπισμπίκης θυμίζει πως δεν είναι η πρώτη του τηλεοπτική επιτυχία, καθώς πρωταγωνιστούσε πριν χρόνια στη σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ». Ο ηθοποιός σημειώνει πως δεν «την ψώνισε» με την αναγνωρισιμότητα, αλλά έπιασε τον εαυτό του να ζητά την αποδοχή του κόσμου για να νιώσει καλύτερα. «Καμιά φορά έβγαινα στο δρόμο όταν δεν ένιωθα καλά, στο Μοναστηράκι που κυκλοφορούσε κόσμος πολύς και εισέπραττα την αποδοχή από τον κόσμο» λέει σήμερα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις