Ο Χάρης Βαρθακούρης, γιος του Γιάννη Πάριου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή ”Ενώπιος Ενωπίω” και μίλησε για την σχέση τους, την παρουσία του ως πατέρας, αλλά και το ταλέντο του ως στιχουργός και συνθέτης. Η τηλεφωνική επικοινωνία ξεκίνησε προβάλλοντας ένα βίντεο του Χάρη Βαρθακούρη σε μικρότερη ηλικία, στο οποίο μιλούσε με αγάπη και θαυμασμό για τον πατέρα του, την ιδιότητά του και την επαγγελματική του πορεία.

Στα τέλη του 2020, ο Χάρης Βαρθακούρης φαίνεται να υποστηρίζει με το ίδιο πάθος τις ιδέες του για τον πατέρα του, τονίζοντας πως «Άκουσα τον εαυτό μου και δεν θυμόμουν την συνέντευξη, είναι σαν να το ακούω πρώτη φορά. Ισχύουν πολύ περισσότερα τα όσα είπα για τον πατέρα μου. Αφού αποκάλεσες τον πατέρα μου μεγάλο συνθέτη, θέλω να τονίσω τον ποιητή και στιχουργαρά Πάριο. Όπως είπα και σε αυτό το βιντεάκι, είναι ελάχιστες οι φορές που του έχω αναθέσει να μου γράψει έναν στίχο και δεν με έχει πάρει στο τέταρτο να μου δώσει έτοιμο τραγούδι, ενώ του έχω δώσει απλά μελωδία χωρίς καμία οδηγία».

Ο Χάρης Βαρθακούρης κατέληξε υποστηρίζοντας πως «ζηλεύω αυτό το ταλέντο, δε μπορώ ούτε λίστα για ψώνια να γράψω», με τον πατέρα του να σχολιάσει χιουμοριστικά πως πήρε το DNA της μητέρας του.

Για την μεταξύ τους σχέση και την ιδιότητα του πατέρα, ο Έλληνας συνθέτης και ερμηνευτής υποστήριξε πως: «Δεν ήταν ποτέ αυστηρός, ήταν όσο έπρεπε. Είναι πράγματα που τα συνειδητοποιείς μεγαλώνοντας, όταν γίνεις και εσύ πατέρας. Ήταν ένας καταπληκτικός πατέρας, όσο ήταν εκεί. Στις υποχρεώσεις του άψογος», ενώ για ερωτηθείς για τον ρόλο του ως παππούς υποστήριξε:

«Σαν παππούς είναι λίγο απομακρυσμένος λόγω απόστασης. Το καλό είναι ότι η τεχνολογία έχει φροντίσει για όλους μας, επικοινωνούμε μέσω Ίντερνετ. Να είναι καλά η τεχνολογία που μας επιτρέπει να μας καμαρώνει και να τον καμαρώνουμε, μέχρι να μας δοθεί η ευκαιρία να ξαναβρεθούμε», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις