Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση έντυπου υλικού μέσα από το οποίο αφήνεται να εννοηθεί η εμπλοκή του Άκη Πετρετζίκη σε παράνομες ενέργειες μέσω των οποίων οι εμπνευστές τους έχουν ως στόχο να αποκομίσουν κέρδη μέσα από διαδικτυακές απάτες, ο γνωστός σεφ σπεύδει να δηλώσει πως δεν έχει καμία σχέση με όσα αυτά τα ανυπόστατα δημοσιεύματα του καταλογίζουν.

Πιο αναλυτικά, τη στιγμή που ο Άκης Πετρετζίκης ενημερώθηκε για όλα τα παραπάνω, προέβη στην ακόλουθη δήλωση προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μπει ένα τέλος τόσο στη συγκεκριμένη απάτη, όσο και στα δημοσιεύματα που την αναπαράγουν.

«Με ιδιαίτερη έκπληξη έλαβα γνώση διάφορων, ανυπόστατων συκοφαντικών και ιδιαίτερα παραπλανητικών έντυπων και διαδικτυακών δημοσιευμάτων και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία εμπλέκουν το όνομά μου κατά τρόπο ιδιαίτερα προσβλητικό και με συνδέουν με παράνομες ενέργειες, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο το παράνομο κέρδος, σε βάρος του ονόματός μου.

Επίσης, ήδη πληροφορούμαι ότι με τη χρήση του ονόματός μου διαπράττεται σε βάρος τρίτων μία σειρά από απάτες στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις οποίες ουδεμία σχέση έχω.

Με το παρόν Δελτίο Τύπου, θα ήθελα να διαψεύσω ρητά και κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή μου σε τέτοιου είδους ενέργειες και καταγγέλλω τις πρακτικές αυτές, που εμπλέκουν το όνομά μου με οποιοδήποτε τρόπο δηλώνοντας ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου κατά παντός υπαιτίου.», αναφέρει ο γνωστός σεφ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις