Το λόγο που η εκπομπή της δεν παίζει πλάνα από το «The Bachelor» εξήγησε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας στο «Ευτυχείτε». Η παρουσιάστρια ανέφερε πως ήρθε εξώδικο στην εκπομπή της από τον Alpha, καθώς στις 19 Οκτωβρίου είχε αποκαλύψει ποιες θα ήταν οι δύο φιναλίστ. Στην εκπομπή μάλιστα προβλήθηκε και ένα μέρος του εξωδίκου που έστειλε ο Alpha στο «Ευτυχείτε».

«Θα πούμε τους λόγους που δεν παίζουμε τα πλάνα του The Bachelor. Στις 19 Οκτωβρίου εγώ αποκάλυψα τις δυο φιναλίστ», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. Το video της Έλενας Πολυκάρπου ανέφερε ότι οι τρεις φιναλίστ θα είναι: η Αντζελίνα, η Βίβιαν και η Νικόλ με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει πως τα δυο κορίτσια που θα πάνε στη Μάνη θα είναι η Βίβιαν και η Νικόλ. Και τότε ήρθε το εξώδικο από τον Alpha.

«Χαρακτηριστικό της κακοπιστίας της αναφοράς σε τέτοιες πληροφορίες είναι ότι σε σημείο της εκπομπής, η ίδια η κυρία Καινούργιου, ήτοι το κεντρικό και πλέον αναγνωρίσιμο πρόσωπο της εκπομπής αναφέρει χαρακτηριστικά και εμφατικά ως προς τις δυο φιναλίστ του τελικού “εγώ ξέρω ότι θα είναι η Βίβιαν και η Νικόλ”, όταν δεν έχουν καν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του ημιτελικού, κάτι που εκτός από φερόμενες κρίσιμες πληροφορίες, θα μπορούσε να δώσει στους τηλεθεατές ακόμη και την εντύπωση ενός δήθεν “προδιαγεγραμμένου” αποτελέσματος – κάτι απολύτως συκοφαντικό για τον σταθμό και το πρόγραμμά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά το εξώδικο του Alpha.

Με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει στο τέλος ενοχλημένη πως στην αρχή της προβολής του The Bachelor είχε δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα από τον σταθμό για να το προωθήσει στην εκπομπή της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις