Στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη ”Μαμά…δες” βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, μιλώντας για τα παιδιά του, αλλά και την απόφαση ο 15χρονος γιος του να μετακομίσει μαζί του. Η αλλαγή αυτή συνέβη πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν ο γιος του Αλέξανδρος ήταν 13 ετών. Υπενθυμίζεται πως ο 46χρονος ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο κόρες ακόμη.

«Δεν ήταν απόφαση του Αλέξανδρου να έρθει να μείνει με εμάς. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος τρόπος να έρθει πιο κοντά με την οικογένειά του, επειδή έχει αδελφές δηλαδή, να μην τις βλέπει μόνο το Σαββατοκύριακο. Έγινε μια συζήτηση με τον Αλέξανδρο για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε και να μπορέσω να του εξηγήσω τι είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου και κάπως έτσι το πήγαμε. Δεν είναι δηλαδή επιλογή του παιδιού και τρέχουμε όλοι 5 άνθρωποι και την ακολουθούμε», υποστήριξε ο ηθοποιός.

Από την πλευρά της, η πρώην σύζυγός του και μητέρα του Μάριου Αθανασίου, Μαρία Σολωμού, προ ημερών είχε μιλήσει για το θέμα της μετακόμισης του Αλέξανδρου στο σπίτι του πατέρα του, εξηγώντας τον λόγο και τονίζοντας πως:

«Ο Αλέξανδρος είναι 15. Ευτυχώς η εφηβεία του δε θυμίζει τη δική μου. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του. Δεν βγαίνει από το σπίτι Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος.

Α

Από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του», υπογράμμισε η Μαρία Σολωμού, η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πατέρα του γιου της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις