Το 2020 θέλησε να… ξεπροβοδίσει η Finos Film, ετοιμάζοντας ένα ξεκαρδιστικό βίντεο – αποχαιρετισμό για το έτος που έφυγε, το οποίο ”σημάδεψε” η πανδημία του κορονοϊού. Ατάκες και σκηνές από αγαπημένες ταινίες και ηθοποιούς συνθέτουν ένα μοναδικό βίντεο ενός λεπτού, που…”τα λέει όλα”!

”Καλή Χρονιά φίλοι και φίλες!! Μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, μέσα από τον φακό της Φίνος Φιλμ”, γράφει η λεζάντα της ανάρτησης.

Το φιλμ κάνει μια ανασκόπηση όλων των σταδίων και των μηνών στη διάρκεια της καραντίνας. Τον Φεβρουάριο έχει τον τίτλο ”Το πρώτο φτέρνισμα”, ενώ η Ζωή Λάσκαρη ανακοινώνει την ”απαγόρευση της κυκλοφορίας” για τον μήνα Μάρτιο, όταν τέθηκε σε ισχύ το lockdown. Τον Ιούνιο φαίνεται πως τα πράγματα…χαλάρωσαν, αναζητώντας καλοκαιρινούς προορισμούς, με τίτλο ”Μύρισε καλοκαίρι”.

Αφού ο κόσμους…ξεχύθηκε στα νησιά, τον Σεπτέμβριο παρουσιάζεται ξανά αύξηση στα κρούσματα κορονοϊού, και τον Οκτώβριο ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος αναρωτιέται αν επιτρέπεται η έξοδος ή πρέπει να μείνει κλεισμένος. Με τη σειρά του ο Κώστας Βουτσάς ακούγεται να λέει πως ”η συγκέντρωση άνω των 5 θεωρείται παράνομος” για τον μήνα Νοέμβριο, όταν η χώρα τέθηκε ξανά σε καθεστώς lockdown. ”Ρεβεγιόν καπούτ” είναι ο τίτλος του Δεκεμβρίου, κλείνοντας την χρονιά με αγαπημένες ατάκες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις