Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου για την τηλεοπτική πρόταση ύψους 60.000 ευρώ που είχε δεχθεί αλλά απέρριψε, τον χορό, τους δυο γάμους που έχει κάνει αλλά και για την άγνωστη σχέση της με την Τατιάνα Στεφανίδου και την Τζένη Μπαλατσινού.

Αναφορικά με την ενασχόληση της με τον χορό και το γιατί σταμάτησε η Εβελίνα Παπούλια είπε: «Έξι χρόνων αποφάσισα ότι εγώ αυτό θα γίνω, οπότε μου ήταν πολύ εύκολο. Το σώμα μου με σταμάτησε, οι τραυματισμοί μου. Ήμασταν στην ίδια σχολή με την Τατιάνα. Ήταν μια πάρα πολύ καλή χορεύτρια, κάναμε πάρα πολλή παρέα, κολλητή παρέα. Μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού ήμασταν μία παρέα. Κάναμε παραστάσεις μαζί, πηγαίναμε στο Λονδίνο μαζί, αλλά μετά χαθήκαμε».

Η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε ότι της είχαν γίνει προτάσεις, για πολλά λεφτά και τις έχει αρνηθεί: «Θυμάμαι για μια εκπομπή, περίπου τριών μηνών δουλειά, μου είχαν προτείνει περίπου 60.000 ευρώ και είπα όχι». Κάνοντας αναφορά στους δυο γάμους που έχει κάνει στο παρελθόν η Εβελίνα Παπούλια τους χαρακτήρισε «καταστροφή». «Όποιος μου δέσμευε την ελευθερία μου, άρχισα να πνίγομαι. Έχω κάνει δύο γάμους-καταστροφή. Με το που παντρευόμουν κάτι πάθαινα», είπε χαρακτηριστικά.

Για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, και τα σχόλια που δέχτηκε όταν έμεινε έγκυος η Εβελίνα Παπούλια είπε: «Το μοναδικό πράγμα που θα έλεγα στην κόρη μου είναι πως αν επαγγελματικά έχει βρει τον δρόμο της, δουλεύει, έχει τα χρήματά της και είναι ικανοποιημένη από αυτό, να κάνει όποτε θέλει παιδί. Εγώ ένιωσα πάρα πολύ σίγουρη γι’ αυτό. Δεν ήθελα να γίνω μεγάλη μητέρα, ήθελα να γίνω μικρή. Κάποιοι μου έλεγαν ότι τώρα που πρωταγωνιστώ σε σίριαλ, θα μείνω έγκυος; Κατέστρεψα την καριέρα μου. Δε θεώρησα ότι ποτέ την καταστρέφω».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις