Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου και οι δυο τους είχαν πολλά να πουν. Οι παρουσιαστές μεταξύ άλλων με το χιούμορ που τους διακρίνει συζήτησαν το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Η Κατερίνα Καινούργιου αν και καλεσμένη δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει αν ο Νίκος Μουτσινάς παραμένει στον ΣΚΑΙ, ύστερα από διάφορες φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με τον παρουσιαστή να δίνει σαφή απάντηση για το τηλεοπτικό του μέλλον αφού πρώτα πήρε τις απαραίτητες πληροφορίες για την Κατερίνα και την συνέχιση της εκπομπής της.

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε χιουμοριστικά: «Έχεις την Πολυκάρπου να τα ρωτά αυτά και να με εκνευρίζει…Θα σου απαντήσω…».

Η Κατερίνα Καινούριου ανέφερε: «Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο… Είμαι πολύ ευχαριστημένη εκεί που είμαι και θα παραμείνω και του χρόνου. Είμαι και στην παραγωγή με την Barking Well και χαίρομαι που έχουν γίνει περισσότερα πράγματα στην εκπομπή. Είμαι πολύ καλά».

Έπειτα ο Νίκος Μουτσινάς συνέχισε: «Θα μείνω για πάντα… Μου πάει ο ΣΚΑΙ, όλα τα κανάλια μου πάνε… Ο Alpha στην αρχή μας πήγαινε στο τέλος όχι κι ο ΑΝΤ1 το ίδιο. Και το Open αλλά μετά έκλεισα έγινα closed. Πρέπει να προσέχω το τέλος μου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις