Για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές, τις live streaming θεατρικές παραστάσεις και όλα όσα την ενοχλούν μίλησε στο Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη η Χρυσούλα Διαβάτη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στη Σμαράγδα Καρύδη, τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Νίκο Κουρή που τους βλέπουμε να παρουσιάζουν εκπομπές στην τηλεόραση.

Μιλώντας για τις εποχές που οι ηθοποιοί πήγαιναν καλεσμένοι στα εορταστικά προγράμματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Χρυσούλα Διαβάτη είπε πως έστηναν όλοι μαζί κάτι σαν παράσταση και πως οι καλεσμένοι πληρώνονταν κανονικά, ενώ για τις καλές εποχές της τηλεόρασης και τα κασέ, είπε: «Υπήρχαν αμοιβές των 2 εκατομμυρίων δραχμών το επεισόδιο, μετά ήταν 6000 ευρώ. Πιθανόν να σταματήσω το θέατρο. Δεν υπάρχουν αξίες πια, όλα γίνονται πρόχειρα. Είναι λίγοι οι συνάδελφοι που θα ήθελα να είμαι μαζί τους. Αξιόλογοι συνάδελφοι χάνονται μέσα στον σωρό. Είναι πολύ κιτς τα πράγματα. Αισθάνομαι σαν να είμαι όχι σε τριτοκοσμική χώρα, αλλά χάλια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

Σχετικά με τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές, η Χρυσούλα Διαβάτη ανέφερε: “Με αηδιάζει όλο αυτό. Ειδικά αυτοί που το κάνουν για να φανούν με τα χρυσά, τις πούλιες, τα φτερά και τα πούπουλα”. Ερωτηθείσα για τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή που έχουν παρουσιάσει αρκετές φορές προγράμματα στην τηλεόραση, είπε: “Δεν θέλω να σχολιάσω με ονόματα. Δεν τους ξέρω, ένα χαίρεται έχουμε πει”.

Επίσης, η Χρυσούλα Διαβάτη δήλωσε πως είναι εντελώς αντίθετη με τις live streaming παραστάσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Είναι χάλια και σαχλαμάρα το live streaming στο θέατρο, το προσβάλουν. Το θέατρο είναι θέατρο, πάει και τελείωσε”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις