Οι Άγριες Μέλισσες μπαίνουν σε απρόβλεπτες εξελίξεις. Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα; Η Κάτια Δανδουλάκη και ο Παύλος Ορκόπουλος μιλούν για την εξέλιξη των ρόλων τους στη σειρά και προχωρούν και σε κάποιες αποκαλύψεις.

Η Κάτια Δανδουλάκη για τις Άγριες Μέλισσες

Πώς θα αντιδράσει η Ανέτ όταν θα μάθει τα όσα κάνει ο γιος της;
Όπως αντιδρά μια μάνα. Θα τον βάλει μπροστά στο δίλημμα να διαλέξει ποιος θέλει να είναι, αυτός που είναι ένα φονικό όργανο ή αυτός που έχει ευαισθησίες και αγαπά, με τον τρόπο που αγάπησε την Πηνελόπη; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για μένα.

Με τον Θέμελη η σύγκρουση θα φτάσει στα άκρα;
Απολύτως!

Θα δούμε την Ανέτ στο πλευρό της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες;
Η Ανέτ πάντα στηρίζει την Ελένη, γιατί ξέρει ότι είναι ένας ακέραιος χαρακτήρας και αυτήν τη στιγμή ακραία ταπεινωμένος. Θα την στηρίξει οπωσδήποτε, αψηφώντας τις θέσεις της οικογένειας.

Η σχέση Ανέτ Νέστορα μπορεί να εξελιχθεί;
Όχι, πιο ουσιαστικό από τη φιλία δεν υπάρχει. Έρωτας δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει σε αυτήν τη σχέση. Υπήρχε πάντα μια βαθιά φιλική προσέγγιση η οποία είναι τόσο ουσιαστική που δεν χρειάζεται και λόγια.

Ο Παύλος Ορκόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες

Ο Άγγελος θα μάθει ότι ο Κυπραίος ήταν ο δολοφόνος του πατέρα του;
Δεν το ξέρω, αλλά προς τα εκεί το πάει, διότι σφίγγει ο κλοιός. Τα ερωτήματα του Άγγελου στον Νέστορα είναι τέτοια, που πόσο μπορεί να το κρύψει; Ο λόγος που δεν θέλει να το μάθει ο εγγονός του, είναι επειδή είχε αποκτήσει μια σχέση με αυτόν τον άνθρωπο και δεν θέλει αυτό που πέρασε ο ίδιος, όταν ανακάλυψε την αλήθεια, να το περάσει και ο Άγγελος.

Ο Βόσκαρης μπαίνει τελικά ανάμεσα στον Άγγελο και τη Σοφούλα. Πώς το αντιμετωπίζει αυτό ο Νέστορας;
Ο εγγονός του κλονίζεται από αυτό και χρειάζεται να είναι σε ετοιμότητα για να μπορέσει να τον στηρίξει. Γενικώς, ο Νέστορας παίζει σε πολλά επίπεδα -έχει να στηρίξει τον εγγονό του, τα κορίτσια, την Ανέτ, τον Προύσαλη και πρέπει να είναι σε συνεχή εγρήγορση.

Πως θα είναι η σύγκρουση με τον Βόσκαρη;
Ναι, κι αυτό είναι πάλι ένα χαρακτηριστικό του Νέστορα, δεν κάνει πίσω. Ο Βόσκαρης δεν θα κάτσει φρόνιμα. Το κλίμα στο Διαφάνι θα είναι ηφαιστειακό, θα έχουμε εκρήξεις σε πολλά επίπεδα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις