Οι αδερφές Σταμίρη δεν είναι…γραφτό να ξεφορτωθούν τις εντάσεις και τα προβλήματα, με την Δρόσω αυτή τη φορά να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο Τάκης αποφασίζει να κάνει γνωστή την σχέση που διατηρούσε με την μικρή Σταμίρη σε όλο το χωριό, γεγονός που φτάνει σύντομα στ’ αυτιά του Κωνσταντή προκαλώντας την οργή του.

Μάλιστα τα προβλήματα του Κωνσταντή δεν σταματούν στην σχέση του με την Δρόσω, καθώς η φιλία του με τον Μελέτη είναι εμφανώς εύθραυστη το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα μετά τις αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του πρώτου. Οι συγκρούσεις και οι εντάσεις στη ζωή του Κωνσταντή θα τον οδηγήσουν σε μια απόφαση που θα κρίνει τις ζωές όλων: να παντρευτεί την Δόμνα και να απαλλαγεί απ’ τον εκβιασμό του Θέμελη ή ν’ ακολουθήσει τα σχέδια του Δούκα;

Από την πλευρά της μεγάλης Σταμίρη και των προβλημάτων με τον Βόσκαρη που συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν, η Ελένη πληροφορείται σχετικά με το ένοχο παρελθόν Κυπραίου – Νέστορα και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ο Βόσκαρης μέσω της έρευνας του θα οδηγηθεί σε μια απρόσμενη αποκάλυψη, που ίσως αποτελέσει ”κλειδί” για την προσπάθεια του να καταστρέψει την Ελένη.

Ο Νικηφόρος από την πλευρά του συνεχίζει με το σχέδιο του, με σκοπό την υπογραφή της συμφωνίας με τον Ιγνατιάδη, ενώ η Ελένη εκπλήσσεται θετικά όταν συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται κοντά στην λύση των προβλημάτων της με τον Βόσκαρη.

Στα επόμενα επεισόδια, η Ασημίνα οδηγείται σε φυγή με τον μικρό Σέργιο, οι οποίοι βρίσκουν καταφύγιο σε απομονωμένο σπίτι έξω από χωριό Διαφάνι. Ο Νικηφόρος σοκάρεται και κινητοποιείται, απειλεί τον Μπάμπη με σκοπό να αποκαλύψει το μέρος που βρίσκονται η γυναίκα και το παιδί του.

Η Ασημίνα εγκαταλείπει το Διαφάνι με τον μικρό Σέργιο

Η πρώτη που θα συναντήσει την Ασημίνα θα είναι η Ελένη, η οποία και θα προσπαθήσει να την μεταπείσει, χωρίς αποτέλεσμα. Κατόπιν θα της μεταφέρει ένα μήνυμα από τον Νικηφόρο, ο οποίος δηλώνει διατεθειμένος να της πάρει το παιδί και να μην της επιτρέψει ξανά την επαφή μαζί του. Η Ασημίνα υποκύπτει στις απειλές του συζύγου της, με την σχέση τους να οδηγείται σε αναπόφευκτη ρήξη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις