Στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» της ΕΡΤ, θα φιλοξενηθεί προσεχώς ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο όπου εργαζόταν σε τράπεζα πριν τον κερδίσει τελικά η υποκριτική. Μία περίοδος, το τέλος της οποίας τον βρήκε με ορισμένα πολύ σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα.

Ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Σταύρου Ζαλμά προβλήθηκε από την εκπομπή “Pop Up” του Alpha. Σε αυτό το απόσπασμα ο Σταύρος Ζαλμάς αναφέρεται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του, καταμετρώντας τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε λίγο πριν παραιτηθεί από την τράπεζα στην οποία εργαζόταν 10 χρόνια.

«Με έπνιγε και δεν ήταν μόνο ότι πνιγόμουν σε αυτό το περιβάλλον το εργασιακό και στις νοοτροπίες που αυτό συνεπάγεται. Από την άλλη πλευρά είχα μέσα μου αυτή τη φλόγα της υποκριτικής που με έκαιγε. Κουβαλούσα πολύ δύσκολα τον Ζαλμά μέσα μου», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο ηθοποιός στη συνέχεια αναφέρθηκε στα ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας που ανέπτυξε προτού παραιτηθεί.

«Το πρώτο σύμπτωμα ήταν η απώλεια της λίμπιντο σε μια νεαρή ηλικία. Το δεύτερο ήταν η βλεφαρόπτωση, μου έπεφταν τα μαλλιά, αδυναμία να ξυπνήσω το πρωί και κανόνια να βαρούσαν, εν συνεχεία καρκίνος και φυματίωση. Όλα αυτά προς το τέλος της θητείας μου, λίγο πριν παραιτηθώ. Για τη φυματίωση έκανα θεραπεία», σημείωσε ο Σταύρος Ζαλμάς κι έκλεισε με την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.

«Τα υπόλοιπα όλα, 6 μήνες μετά την παραίτησή μου δεν είχαν αφήσει κανένα ίχνος. Ήταν σαν να μην τα είχα», σημείωσε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις