Ο Σάκης Ρουβάς αξιοποιεί με δημιουργικό τρόπο το χρόνο του τις μέρες του lockdown. Παίζει παιχνίδια και χορεύει με τα παιδιά, μαγειρεύει, ασχολείται με το θερμοκήπιο του και αφιερώνει ώρες στη ζωγραφική.

Στον λογαριασμό του στο Instagram δημοσίευσε το νέο του έργο. Μαζί με το έργο του ο δημοφιλής τραγουδιστής μας έδειξε τα πινέλα και τα χρώματα που χρησιμοποιεί, ενώ δανείστηκε και μια φράση του διάσημου Γάλλου ζωγράφου, Εντγάρ Ντεγκά.

Δείτε τι ζωγράφισε

Art is not what you see but what you make others see” ~ Edgar Degas ♾ #mywork #artlover #mypainting #colortherapy – Η τέχνη δεν είναι ότι βλέπεις αλλά ότι κάνεις τους άλλους να βλέπουν” έγραψε ο Σάκης κάτω από το έργο του!

Μαθήματα σχεδίου με τα παιδιά του

Το γνωστό ζευγάρι που έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα προσπαθεί πάντα να απασχολεί με δημιουργικό τρόπο τα παιδιά του και ανακαλύπτει συνεχώς νέα παιχνίδια. Στην προηγούμενη καραντίνα, τα παιδιά επιδόθηκαν σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες και παιχνίδια στρατηγικής και τώρα ξεδιπλώνουν ένα ακόμη ταλέντο τους.

Έτσι, αυτή, η καραντίνα ξεκίνησε με μαθήματα σχεδίου. Ο Σάκης μαζί με τα παιδιά πήραν τα μπλοκ ζωγραφικής και τα μολύβια τους και παρακολουθώντας διαδικτυακά μαθήματα σχεδίου ξεκίνησαν τις δημιουργίες τους.

Μάλιστα ο Σάκης έχει επιδοθεί στην προστασία των αδέσποτων και δεν αφήνει γατάκι για γατάκι που να μη φροντίζει να υιοθετηθεί.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραμένει ένας πολύ δραστήριος μπαμπάς. Σε προηγούμενο ποστ του αποκάλυψε στους followers του στο Instagram, τι συνέβη όταν αποφάσισε να μπει στην κουζίνα για να φτιάξει cookies στην Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Ειδικότερα, τα παιδιά του τον μετέφεραν στη δική τους κουζίνα και όλοι μαζί ξεκίνησαν να… πλάθουν την πλαστελίνη.

«Εγώ για να τους φτιάξω τα αγαπημένα τους soft cookies 🍪ξεκίνησα αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς τελικά βρέθηκα στη δικιά τους “κουζίνα” να πλάθω… πλαστοζυμαράκια!
* Πάντως, λάντζα δεν με έβαλαν να κάνω, κάτι είναι κιαυτό», έγραψε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις