Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε ”ποδαρικό” στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ”Μεσάνυχτα”, δίνοντας μια συνέντευξη που αφορούσε πτυχές της προσωπικής του ζωής, μίλησε για το παρασκήνιο της πολυσυζητημένης συνάντησης Βανδή – Βίσση, ενώ αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο εδραιώθηκε στην Αμερική και στον τομέα των ταξιδιωτικών επιχειρήσεων.

«Νομίζω υπήρχε μια κοντρούλα ανάμεσα στην Άννα και τη Δέσποινα. Την Άννα την ξέρω χρόνια και μου είχε κάνει και πλάτες στα προσωπικά μου. Τη Δέσποινα τη γνώρισα μέσα από το Just. Έλεγα στην Άννα, “Άννα η Δέσποινα δεν είναι αυτό που νομίζαμε”. Πήγαινα στην Δέσποινα μου έλεγε “Δεν θέλει η Άννα” ή Άννα μου έλεγε το αντίθετο.

Τους ζήτησα σαν δώρο να τραγουδήσουν μαζί στο Just μου έλεγαν, “Αποκλείεται να γίνει” μετά η Άννα μου είπε να το κάνουμε γραμμένο… Η πρώτη συνάντηση έγινε σπίτι μου… Όταν μπήκε η Άννα στο σπίτι και είδε τη Δέσποινα άρχισε αυθόρμητα να τραγουδά, “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…”» αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Σχετικά με τις επιχειρήσεις και το πως εδραιώθηκε στον ταξιδιωτικό τομέα εξήγησε πως όταν εισέρχεσαι στον επαγγελματικό στίβο πρέπει να σκέφτεσαι ανατρεπτικά και να έχεις θράσος, ενώ αποκάλυψε και το περιστατικό με τον Justin Bieber:

«Πήρα την τσάντα μου κι είπα δεν πάμε να ανοίξουμε την εταιρία που έχουμε εκεί πολλούς πελάτες. Είχα τότε 5 εκατομμύρια ευρώ κι ήταν σαν να έχω 5 δισεκατομμύρια. Στη Νέα Υόρκη αυτά δεν φτάνουν ούτε για ένα μήνα. Έπρεπε να σκεφτώ κάτι ανατρεπτικό για να διαφημίσω την εταιρία. Την εποχή εκείνη όλοι έβριζαν τον Justin Bieber γιατί είχε οδηγήσει μεθυσμένος. Επειδή είμαι τυχερός και κατά τύχη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου κρατείται ο ίδιος.

Πάω εκεί με ένα εισιτήριο δίχως επιστροφή, όπως του ζητούσαν τότε στην Αμερική. Μόνο που έκανα αυτό δωρεάν έγινα γνωστός σχεδόν σε όλη την Αμερική. Απογειώθηκε η εταιρία που πήγα εκεί με έναν φάκελο. Πρέπει να έχεις και θράσος και είπα ότι του προσφέρω το εισιτήριο να πάει όπου θέλει. Φυσικά δεν το πήρε».

Επιπλέον, για την προσωπική του ζωή αποκάλυψε πως είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός, πως δεν μπορεί να ξεκολλήσει εύκολα και να κρατήσει μούτρα, ενώ δε δίστασε να παραδεχθεί πως έχει παρακολουθήσει σύντροφο κατά το παρελθόν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις