Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία μίλησε για την εκστρατεία αγάπης που έχει διοργανωθεί για την Ιωάννα, την κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι. Το πρώην μοντέλο ενημέρωσε παράλληλα και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα η κοπέλα.

«Έχουν πάει πίσω τα χειρουργεία της λόγω covid-19 και ξέρεις είναι οδυνηρό για ένα κορίτσι που έχει πληγές, τραύματα και προγραμματισμένα χειρουργεία που περιμένουν να ολοκληρωθούν. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Μετά θα χρειαστεί κι εξειδικευμένα κέντρα αποκατάστασης και στο εξωτερικό. Να κοιτάξει το θέμα του ματιού γιατί είναι κρίμα να μην μπορέσει να αποκαταστήσει το θέμα της όρασής της, το αυτί της, την κίνησή της στον λαιμό. Επειδή με τις εγχειρίσεις που έχει κάνει, έχουν αφαιρεθεί μεγάλα κομμάτια δέρματος που δεν τα είχε περίσσεια αφού είναι λεπτή κοπέλα. Το δέρμα αργεί πάρα πολύ να ξεχειλώσει. Όταν αφαιρείς τόσα μεγάλα κομμάτια δέρματος για να καλύψεις τους κατεστραμμένους ιστούς, είναι πολύ αργή η επούλωση, διαδικασία χρονοβόρα κι επίπονη», είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Το πρώην μοντέλο έχει ξεκινήσει, μάλιστα, μια εκστρατεία αγάπης και οικονομικής ενίσχυσης για την Ιωάννα μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα gofundme. Πολύς είναι ο κόσμος που έχει ανταποκριθεί, ανάμεσα στους οποίους και διάσημες Ελληνίδες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, που στέκονται δίπλα της.

Η νεαρή κοπέλα που βιώνει έναν εφιάλτη, αδυνατεί να εργαστεί υπό τις παρούσες συνθήκες ενώ δεν λαμβάνει κανένα επίδομα, περιμένοντας να χειρουργηθεί ξανά όταν το επιτρέψουν οι περιστάσεις. Ωστόσο, σε όλο αυτό εδώ και καιρό δεν είναι μόνη της.

Η γνωστή συγγραφέας – αρθρογράφος Αριάννα Χάφινγκτον και η Μαρία Μενούνος ανήρτησαν μηνύματα συμπαράστασης και έμπρακτης στήριξης.

Ειδικότερα, η Χάφινγκτον ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter, που αριθμεί πάνω από 2,8 εκατομμύρια ακολούθους, την πρωτοβουλία για τη στήριξη της Ιωάννας γράφοντας «βοηθήστε την Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα επίθεσης με βιτριόλι». Από τη μεριά της, η Μαρία Μενούνος, η οποία έχει πάνω από 650.000 ακολούθους στο Twitter, πόσταρε μήνυμα για βοήθεια προς την Ιωάννα, ενώ κατέθεσε και 1.000 δολάρια στον λογαριασμό που έχει ανοιχθεί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις