Μια στιγμή που καμία γυναίκα δε θέλει να ζήσει βίωσε στο πλατό της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία παρακολούθησε ένα απόσπασμα της εκπομπής ”Καλό Μεσημεράκι”, με την Βάνια να αποκαλύπτει πως ο σύντροφος της παρουσιάστριας εθεάθη με άλλη γυναίκα στο Κολωνάκι.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ”Ευτυχείτε” είναι γεγονός πως βρίσκεται αρκετό καιρό σε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, χωρίς να έχουν  μέχρι στιγμής προκαλέσει τα μέσα. Ωστόσο οι αποκαλύψεις της Βάνιας έγιναν αμέσως είδηση, με την Καινούργιου να παρακολουθεί το απόσπασμα live στην εκπομπή της και να…παθαίνει σοκ. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε πως προβληματίζεται με το γεγονός, καθώς ο σύντροφός της πράγματι κινείται στις περιοχές που αναφέρθηκαν.

Η Κατερίνα Καινούργιου, επιστρατεύοντας και το χιούμορ της, έπιασε το κινητό της με σκοπό να τηλεφωνήσει σε κάποιον που θα βοηθήσει να…ρίξει φως στην υπόθεση, εξηγώντας όμως αμέσως πως δεν μπορεί να καλέσει τον σύντροφό της γιατί εργάζεται, ενώ υποστήριξε πως και ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα της απαντούσε εκείνη τη στιγμή.

Παράλληλα, η όμορφη παρουσιάστρια εξήγησε πως ενδέχεται να είναι η αδερφή του αυτή που εθεάθη, δίνοντας και περιγραφή της σε περίπτωση που ”βοηθήσει” στην…διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι συμπαρουσιαστές της την παρότρυναν να το ψάξει περισσότερο ώστε να διερευνηθεί το αν πρόκειται για ύποπτη ενέργεια, αν και σύμφωνα με τα όσα έχει κατά καιρούς δηλώσει η παρουσιάστρια, η σχέση της με τον Φίλιππο βαίνει καλώς και μεταξύ του ζευγαριού υπάρχει εμπιστοσύνη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις