Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, βρέθηκε η ιδιαίτερα δημοφιλής Ζόζεφιν, η οποία μίλησε ανοιχτά για πολλές πτυχές της ζωής της, συμπεριλαμβανομένου και την φημολογούμενη σχέση με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, αλλά και την Eurovision.

Για τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον παρτενέρ της στο J2US, η Ζόζεφιν εξήγησε πως “Δεν υπήρχε έρωτας. Στην αρχή δεν συμπαθηθήκαμε καθόλου. Μέχρι να γνωριστούμε και να δω τα όρια του, τι θέλει και να έχουμε έναν κοινό στόχο. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μένα. Η νίκη!” υποστήριξε, και κατόπιν πρόσθεσε:

Κάθε φορά ανταγωνιζόμασταν τους ίδιους μας τους εαυτούς. Δεν ήταν με τους άλλους. Μια φορά ήμασταν πάνω στις κερκίδες και από το άγχος μου να βγει καλά το act του την είπα και μετά δεν το θυμόμουν. Έπρεπε να τον τσιγκλίσω για να βγάλει το 100% του εαυτού του. Λειτουργώ κι εγώ υπό πίεση και με πολλές πρόβες. Όταν δέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχω δεν γνώριζα τον Νάσο καθόλου, αλλά ήλπιζα να είναι κάποιος που να μπορεί να δουλέψει σκληρά”.

Επιπλέον, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε την αιτία της παρεξήγησης με την Κόνι Μεταξά, γεγονός που είχε προκαλέσει πολλά σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδησεογραφικά μέσα:

“Με την Κόνι Μεταξά είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Είμαστε ακομπλεξάριστες και οι δυο. Δεν έχουμε ζήλια μεταξύ μας. Εγώ ανταγωνίζομαι μόνο τον εαυτό μου. Όταν είχε πάει η Κόνι στο J2US, είχαμε λίγο παρεξηγηθεί γιατί της είχα πει να προσέχει την εικόνα της. Τώρα το κατάλαβε και εκείνη που πήγα εγώ στο show τι εννοούσα”.

Τέλος, η Ζόζεφιν ισχυρίστηκε με ειλικρίνεια πως θα ήθελε πολύ να συμμετάσχει στην διοργάνωση της Εurovision, με την 30χρονη να τονίζει πως πλέον αισθάνεται πιο ασφαλής και σίγουρη με τον εαυτό της, ενώ παλαιότερα δεν είχε τόση αυτοπεποίθηση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις