Οι σεναριογράφοι της ιδιαίτερα επιτυχημένης σειράς ”Άγριες Μέλισσες” είναι αποφασισμένοι να προκαλούν καθημερινά την αγωνία των πιστών τηλεθεατών, με εξελίξεις που έρχονται να ταράξουν τα νερά στο όμορφο χωριό του Διαφανίου.

Η Ελένη βρίσκεται σε έναν συνεχή πόλεμο με τον Μάνο Βόσκαρη, αλλά και με τον ίδιο της τον εαυτό, προσπαθώντας να ξεπεράσει τα όσα φρικτά πέρασε στις φυλακές όπου ήταν διοικητής, αλλά ταυτόχρονα να καταγγείλει τα εγκλήματά του και, κατ’ επέκταση, να τα αναβιώσει περιγράφοντάς τα. Η τύχη της Σοφούλας, μάλιστα, η οποία φαίνεται να ”ξελογιάζεται” από τον Βόσκαρη, εξαρτάται από το αν η μεγάλη Σταμίρη θα αποφασίσει να προειδοποιήσει τους γονείς του νεαρού κοριτσιού για το ποιόν αυτού του ανθρώπου.

Ωστόσο ο Βόσκαρης προσωρινά κερδίζει έδαφος, φέρνοντας την Ελένη αντιμέτωπη με τον εφιάλτη: την επιστροφή στο κελί. Ο Βόσκαρης καταφέρνει και μαζεύει στοιχεία, τα οποία την υποδεικνύουν ως ένοχη. Ο Λάμπρος και η Ελένη αδυνατούν να πιστέψουν πως κινδυνεύει να επιστρέψει ξανά στις φυλακές, ενώ Ασημίνα και Δρόσω παραμερίζουν τις μεταξύ τους διαφορές με σκοπό να σταθούν στην αδερφή τους που υποφέρει.

Η Ελένη είναι αθώα και αυτό το γνωρίζουν οι εμπλεκόμενοι στο θάνατο του Γεωργαλά. Ο Νέστορας είναι αυτός που θα αποτελέσει ”κλειδί” στην υπόθεση, καταθέτοντας μια μαρτυρία που σώζει την Ελένη από ενδεχόμενη φυλάκιση, όμως ταράζει συθέμελα το χωριό του Διαφανίου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις