Στην εκπομπή ”Direct” του Τάκη Χατζή βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος αποκάλυψε για την προσωπική ζωή του και τις αδυναμίες, εξέφρασε την άποψή του για τις καταχρήσεις, ενώ τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη.

«Ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης, δεν ξέρεις τι έχει δει, τι παιδικά τραύματα έχει. Έτυχε να ξεκινήσει κοντά μου. Τον βοήθησα, τον αγαπώ. Αυτός ο τραγουδιστής που έχει κάνει τόσο τεράστια καριέρα, είναι ένας μοναχικός καβαλάρης, έτσι θα τον κρίνω» σχολίασε αρχικά για τον Νότη Σφακιανάκη, έχοντας αναφέρει προηγουμένως πως τον λυπεί ιδιαίτερα η χρήση ναρκωτικών από συναδέλφους.

 «Αυτός ο τραγουδιστής που έχει κάνει μία τεράστια καριέρα, είναι ένας μοναχικός καβαλάρης, έχει τα δικά του πιστεύω, έχει τη δική του δικαιοσύνη στο μυαλό του, εγώ τον δέχομαι σαν καλλιτέχνη, σαν άνθρωπο αν δεν μου αρέσει, δεν θα τον κάνω παρέα, αν μου αρέσει, μπορεί να τον κάνω».

Για τις δικές του προσωπικές αδυναμίες και πάθη, ανέφερε: «Εγώ δεν είμαι άγιος, είμαι άνθρωπος, όμως δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά, αγαπάω τις γυναίκες και το τραγούδι, ας πεθάνω από αυτά». 

«Ωραία γυναίκα. Τότε που γνωριστήκαμε ήταν από τις ωραιότερες γυναίκες. Τώρα είναι μια κυρία» απάντησε σε ερώτηση για την Άντζελα Δημητρίου.

«Εγώ φταίω; Έρχονται γιατί τις τραβάει κάτι φωτεινό» απάντησε χαριτολογώντας σε ερώτηση σχετικά με την επιλογή γυναικών μικρότερης ηλικίας, ενώ εξομολογήθηκε πως θα προβληματιζόταν αν η κόρη του βρισκόταν σε σχέση με κάποιον 60χρονο:

«Στην αρχή θα προβληματιζόμουν. Αλλά τα παιδιά έχουν πρότυπο τη μαμά ή τον μπαμπά. Δεν μπορώ να κάνω κουμάντο στη ζωή της. Είναι 30 χρονών».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις