Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ”Τα Μεσάνυχτα” βρέθηκε η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το bullying που δέχθηκε η κόρη της στη διάρκεια των σχολικών της χρόνων, λόγω της μελαμψής επιδερμίδας της.

«Στο δημοτικό της έλεγαν ότι είναι μαύρη. Και ήρθε μία μέρα κλαίγοντας και μου λέει “με φωνάζουν μαύρη”. Της δείχνω το μαύρο και της λέω “παιδί μου, αυτό εδώ τι χρώμα είναι; Είσαι εσύ τέτοιο χρώμα; Να πας να πεις στο παιδάκι να πεις στη μαμά του να το πάει σε οφθαλμίατρο γιατί μάλλον έχει αχρωματοψία» περιέγραψε η ηθοποιός, και κατόπιν πρόσθεσε:

«Μετά στο γυμνάσιο είχε και από καθηγητές. Στο δεύτερο τρίμηνο από το 17 έπεσε στο 15 σε ένα συγκεκριμένο μάθημα. Μου έλεγαν δεν προσέχει. Εγώ τους είχα πάει χαρτί που έλεγε ότι έχει δυσλεξία και απόσπαση συγκέντρωσης και μου λέει ένας καθηγητής “κυρία μου, αυτά είναι στο μυαλό σας, δεν υπάρχουν. Και μου είπαν μήπως να πάει σε συμβατικό σχολείο γιατί πήγαινε σε μουσικό», κατέληξε, ενώ υποστήριξε πως έκανε μεγάλο αγώνα για να αλλάξει η στάση τους απέναντί της.

Η καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σχέση που έχουν μεταξύ τους, μητέρα και κόρη, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία της κατά το παρελθόν να μετακομίσει στην Αμερική:

«Έσπασε η καρδιά μου όταν η κόρη μου στα 15 ζήτησε να πάει στην Αμερική. Ήξερα το λόγο που ήθελε να πάει, είχε την ανάγκη να δημιουργήσει και να χτίσει σχέση με τον πατέρα της, με τον οποίο είχαν μία σχέση σε επίπεδο τουριστικό, όταν ερχόταν τα καλοκαίρια. Ένα βράδυ μου εξομολογήθηκε κλαίγοντας πως φοβόταν μήπως δεν τα καταφέρει μακριά μου, γιατί είμαστε πολύ δεμένες. Μην στεναχωρήσει τον πατέρα της, μη νομίζει εκείνος ότι τον απορρίπτει. Εγώ της είπα πως εφόσον το ονειρεύτηκε, να πάει, είναι σημαντικό να κυνηγάει τα όνειρά της».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις