Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου 2021, η είδηση ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Έτσι, η πολύχρονη φιλία του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ με την παρουσιάστρια φαίνεται πως προχωρά ένα βήμα παραπέρα, αποκτώντας πια και οικογενειακή υπόσταση.

Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει μέχρι στιγμής την είδηση, ωστόσο η Μαίρη δημοσίευσε στο instagram μια όμορφη φωτογραφία της, που την απεικονίζει να αιωρείται σε στάση διαλογισμού σε ένα λιβάδι. Διαπιστώνει, λοιπόν, κανείς ότι είναι εξαιρετικά χαρούμενη. Αντί λεζάντας, υπάρχει μόνο μια λευκή καρδούλα, όπως και πολλά σχόλια φίλων και θαυμαστών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου 2021 στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου.

Το θέμα προβλήθηκε και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», με τη Δανάη Μπάρκα, η οποία είναι πολύ καλή φίλη του Νίκου Μουτσινά. «Οικογένεια είναι η κοινότητα που φτιάχνουμε με ό,τι τρόπο θέλει ο καθένας για να δώσουμε αγάπη», ήταν το σχόλιο που έκανε η Δανάη Μπάρκα, για να συμπληρώσει «Νίκο-Μαίρη, κάνουμε ανοιχτή πρόταση. Προκαλώ τον Νίκο και την Μαίρη, εγώ και ο Κλώνος να είμαστε οι νονοί του παιδιού»!

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσφατα αποκάλυψε την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί, δηλώνοντας ότι έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, αν και η γραφειοκρατία στέκεται μεγάλο εμπόδιο.

«Έχω ρωτήσει και η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν το φέρουν στον ένα χρόνο. Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά. Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα. Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι, να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω. Δεν είμαι σίγουρος, εντάξει ξέρω αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου… όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις