Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε σήμερα, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, στο Πρωινό, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. Το πρώην ζευγάρι επανασυνδέθηκε τηλεοπτικά, επαναφέροντας στις οθόνες μας το γνώριμο δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Το Πρωινό της Δευτέρας ξεκίνησε με τη Φαίη Σκορδά να μπαίνει στο πλατό από τα παρασκήνια, με αργό βηματισμό. Η μουσική δυνατά και η Φαίη έφτασε στο τραπέζι. Κάπου εκεί ήταν που έκανε και την πρώτη του είσοδο ο Γιώργος Λιάγκας, από την απέναντι γωνία. Οι δυο τους αντάλλαξαν βλέμματα, χαμόγελα και κουβέντες που δεν ακούσαμε ποτέ, καθώς η μουσική ήταν στο τέρμα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπήκε τρίτος, πλησίασε το πρώην ζευγάρι και ήταν ο μόνος που ακούστηκε να λέει: «Μαμά! Μπαμπά»!

«Σίγουρα δεν θα ξαναφύγεις;», ρώτησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον Γιώργο Λιάγκα, πριν δώσει η Φαίη Σκορδά πάσα για διαφημίσεις.

Μετά από ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα οι δυο παρουσιαστές βρέθηκαν ξανά μαζί. Μετά τα απαραίτητα καλωσορίσματα από τη Φαίη στο Γιώργο, το λόγο πήρε ο παρουσιαστής ο οποίος εξέφρασε η χαρά του για την επιστροφή του.

Φαίη: Καλώς επέστρεψες! Καλοστέριωτος!

Γιώργος: Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Να δούμε πόσο θα μας φτουρήσει αυτή τη φορά. Εσύ καλά;

Φαίη: Μια χαρά.

Γιώργος: Πώς τα φέρνει η ζωή ε;

Φαίη: Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ.

Γιώργος: Ανοίξαμε έναν επαγγελματικό κύκλο μαζί με αυτήν την εκπομπή πριν από 10 χρόνια που στήσαμε τότε στο Mega. Την φέραμε στον ΑΝΤ1 3 χρόνια μαζί και τη συνεχίζεις 4 χρόνια μόνη σου με πολύ μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια και τώρα ξαναενωνόμαστε. Θεωρώ ότι ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και αυτή είναι η εκπομπή που άνθισα τηλεοπτικά. Αυτό που κάνουμε εμείς τώρα είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό για τα δικά μου δεδομένα.

Φαίη: Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει μια αμηχανία, μας ξέρετε…

Γιώργος: Σήμερα συναντιόμαστε με την Φαίη…

Φαίη: Τόσο κοντά…

Η ανάρτηση του Λιάγκα «πρόδωσε» τους νέους συνεργάτες της εκπομπής

Λίγες ώρες πριν την επιστροφή του στην εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας με μία ανάρτηση στο Instagram «πρόδωσε» τους νέους συνεργάτες του Πρωινού.

«Απο αύριο ξανά μαζί με τη Φαίη Σκορδά στο @toprwino_ant1 στην εκπομπή που δημιουργήσαμε μαζί με τόση αγάπη πριν απο 10 χρόνια. Μαζί μας, μπροστά και πίσω απο τις κάμερες φίλοι και συνεργάτες, η πιο δυνατή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης, αποφασισμένοι με κέφι και καλή διάθεση, να σας κάνουμε να περνάτε όμορφα όπως όλα αυτά τα 10 χρόνια. Σας περιμένουμε απο αύριο και κάθε μέρα στις 10:00 στον @ant1tv να συνεχίσουμε όλοι μαζί την αγαπημένη τηλεοπτική πρωινή μας συνήθεια», έγραψε.

Ανάμεσα στα πρόσωπα τα οποία έκανε tag ο Γιώργος Λιάγκας στην ανάρτηση, εντοπίσαμε και τους δυο νέους συνεργάτες του για την πρωινή εκπομπή

Ο Τάσος Τεργιάκης

Η Νάνσυ Παραδεισανού

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις