Ντόμινο εξελίξεων προκάλεσε η καταγγελία της ηθοποιού Ζέτας Δούκα,η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης (26/1) αποκάλυψε ότι έχει υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ηθοποιού, ο Γιώργος Κιμούλης την κλώτσησε και την έβρισε στο πλαίσιο θεατρικής συνεργασίας που είχαν το 2008-2009.

Τη δική της τραυματική εμπειρία εξομολογήθηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής Pop up η ηθοποιός, Άριελ Κωνσταντινίδη.

Έχω υποστεί πάνω στη σκηνή σεξουαλική κακοποίηση με την έννοια ότι βρίσκεσαι σε μια συνθήκη που δεν μπορείς να αντιδράσεις, επειδή είναι ο κόσμος. Κάθε μέρα! Με ένα φιλί που δεν ήταν ένα απλό σκηνικό φιλί δύο συνεργατών που παριστάνουν κάτι άλλο. Μόνο ένας συνάδελφός μου το είχε καταλάβει και έλεγε “θα τον σκοτώσω”. Μόνο μια μέρα αυτός ο άνθρωπος σεβάστηκε και δεν ήταν χυδαίο, όπως τις άλλες μέρες, όταν είχα μια μεγάλη απώλεια οικογενειακή. Πολλά περιστατικά και με γυναίκες και άντρες. Βεβαίως κλεινόμουν στο καμαρίνι ή στις τουαλέτες και κλείδωνα. Ποιος θα μας πιστέψει; Έτρεμα σαν το ψάρι να του το πω, γιατί έβλεπα τη συμπεριφορά του και σε άλλα άτομα. Θα ήταν τόσο τιμωρητικός μετά, θα μου έλεγε ότι είναι ο ρόλος. Εδώ ήταν η επιβίωση. Είχα εφεύρει το “παγώνω, δε ζω”» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση επειδή δεν ήξερα τα λόγια. Με έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του για τον δικαιολογήσει. Γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παραστάσης με κακοποιούσε σωματικά γιατί ένιωθε ανταγωνισμό. Έτρωγα ξύλο», πρόσθεσε επίσης η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Η ηθοποιός θέλησε να στείλει κι ένα μήνυμα σε όσες γυναίκες επιλέγουν τη σιωπή, ενώ έχουν βιώσει σεξουαλική παρενόχληση.

«Τρέμω. Είναι όλο το συναίσθημα. Θα επιχειρήσω να είμαι πιο συγκροτημένη, γιατί το θέμα δεν είναι η τιμωρία, αλλά πώς εμείς οι γυναίκες οχυρωνόμαστε από πολύ μικρή ηλικία με τα όριά μας, την αξιοπρέπειά μας και κανένας δεν μπορεί να μας κουνήσει. Κανένας δεν έχει πραγματική εξουσία, εμείς του δίνουμε τα κλειδιά για την εξουσία. Πιο πολύ μιλάω ως γυναίκα και μητέρα που έχει αγόρια και θέλω να τα μεγαλώσω με ευγένεια», είπε φανερά συγχυσμένη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις