Μορφή χιονοστοιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για εργασιακό εκφοβισμό, λεκτική και ψυχολογική βία σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη. Μετά τη Ζέτα Δούκα, την Κατερίνα Γερονικολού, την Ευδοκία Ρουμελιώτη, την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Φαίη Ξυλά, τη σκυτάλη παίρνει άλλη μία ηθοποιός, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στοInstagram αναφέρει ότι υπήρξε και εκείνη “τρομοκρατημένη” και “φοβισμένη” στον εργασιακό της χώρο από τον Γιώργο Κιμούλη τον οποίο χαρακτηρίζει “απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο”. Σημειώνει μάλιστα ότι η συμπεριφορά του ήταν τέτοια που αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση σχεδόν μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα.

H ανάρτηση της

«Θέλω να πω κι εγώ ένα δυνατό φτάνει πια, μετά το θαρραλέο βήμα που έκανε η Ζετα! Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητακαι η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος ανθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης.

Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε γιατί σχεδόν μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα απο τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντι μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν και αποχώρησα. (τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα).

Μιλάω τώρα γιατί τώρα είναι η σωστή στιγμή, γιατί τώρα δεν είμαι μόνη μου, τώρα δεν φοβάμαι να το εκφράσω γιατί πάντα σκεφτόμουν οτι θα υπάρξει η ιδανική στιγμή που θα μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις ιστορίες γυναικών, συναδέλφων που έχουν υποφέρει απο την τυραννία ενός και μόνο ανθρώπου. Μιλάω για να τελειώσει αυτή η εποχή. #nowisourtime», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις