Οι καταγγελίες της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου» στον χώρο του θεάτρου. Μετά τις ηθοποιούς Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά που κατήγγειλαν σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο και τους ηθοποιούς Ερρίκο Μηλιάρη, Χάρη Τζωρτζάκη και Γιάννη Νιάρρο που κατήγγειλαν πως έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα, έρχεται στο φως μια νέα καταγγελία από την ηθοποιό Βίκυ Πρωτογεράκη.

Μιλώντας στο Open, αναφέρθηκε στις δικές της τραυματικές εμπειρίες καταγγέλλοντας δυο σκηνοθέτες της τηλεόρασης, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάζει.

«Στο χώρο μας συνηθίζεται αυτό κατά κόρον από κάποιους ανθρώπους: Να βάζουν μπροστά το προσωπικό τους όφελος και μετά την τέχνη», λέει η Βίκυ Πρωτογεράκη. «Ευθαρσώς μου είχε πει, δια τηλεφώνου, ότι «όποια κοπέλα παίζει σε μένα, στα σίριάλ μου, περνάει και από το κρεβάτι μου». Και μετά από αυτό βεβαίως του έστειλα δέκα τριαντάφυλλα και ένα γράμμα και τον παρακαλούσα να με απαλλάξει. Με τρόπο ευγενικό», περιγράφει.

Όπως καταγγέλλει η ηθοποιός, έχασε δουλειά επειδή δεν ενέδωσε σε άσεμνη πρόταση που δέχθηκε από πολύ γνωστό σκηνοθέτη, η οποία είχε συνδυαστεί και με πρόστυχη συμπεριφορά.

«Σκηνοθέτης που υποτίθεται ότι ήτανε και φίλος, δηλαδή τον ήξερα, ξαφνικά μου έκανε μια πρόταση χυδαία. Δηλαδή μου ήρθε εμετός την ώρα που έκανε, αυτό που έκανε: μου έδειξε ας πούμε τα γεννητικά του όργανα. Και δεν του απάντησα. Και εντάξει, δεν πήρα ποτέ τον ρόλο», περιγράφει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις