Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία της Κατερίνας Στανίση, η οποία μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, εξομολογήθηκε τη δική της φρικτή εμπειρία, με φόντο τη βροχή καταγγελιών για περιστατικά παρενόχλησης και κακοποίησης στο χώρο του θεάματος και της Τέχνης.

Πιο αναλυτικά, η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από επιχειρηματία γνωστού νυχτερινού κέντρου.

«Τα περισσότερα από αυτά τα έχω περάσει στη Γερμανία ως έφηβη στα 15 μου χρόνια. Μιλάμε για απόπειρες βιασμού. Μέσα στο μαγαζί, οι περισσότεροι ήταν επιχειρηματίες. Αυτοί δεν έχουν μέσα τους αισθήματα. Παλεύεις εκείνη τη στιγμή. Δίπλα μας ήταν κάποιοι άνθρωποι, με άκουγαν, φοβόντουσαν και αυτοί και έτσι ξέφευγα» είπε μιλώντας η κ. Στανίση. «Είναι και κάποιοι που είναι άρρωστοι, έχουν τα βίτσια τους, μόνο έτσι μπορούν να βρουν γυναίκα, τι να πω… Άλλο είναι το φλερτ και άλλο να θέλει να σε βιάσει, να σε σέρνει από τα μαλλιά, να σου κλείσει την πόρτα…» εξηγεί.

Μάλιστα, έκανε αναφορά σε έναν μαέστρο, οποίος την «πολεμούσε» επειδή -όπως είπε- δεν ήταν συνεργάσιμη. Μίλησε για κλειδωμένες πόρτες σχολιάζοντας πως αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν μέσα τους αισθήματα. Αναφορικά με τον μαέστρο που την πολεμούσε είπε: «από την στιγμή που σε φλερτάρει και με τηλέφωνα και σε περιμένει και εσύ δεν αποκρίνεσαι, αρχίζει ένας πόλεμος μετά. Μου έλεγε δεν θα πάρεις τη θέση που σου αξίζει. Σου κόβει τον δρόμο. Να θες να πιάσεις δουλειά κάπου και να μην σε αφήνει. Ήταν και μαέστρος…»

Η ίδια αναφέρθηκε στην περίοδο που επέστρεψε στην Ελλάδα, λέγοντας πως υπήρξαν περιπτώσεις που της έβαζαν εμπόδια στη δουλειά της προσθέτοντας τη μαρτυρία της σε άλλες που μιλούν για χαμηλωμένα μικρόφωνα και τρικλοποδιές. Η καταγγελία της δημοφιλούς τραγουδίστριας ενδέχεται να ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου» και για τον χώρο του τραγουδιού. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ο Γιώργος Θεοφάνους, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είπε πως «αν ανοίξει η “υπόθεση τραγούδι”, θα ακουστούν χειρότερα πράγματα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις