Η κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor και για πρώτη φορά να διαβάσει τα μηνύματα των αγαπημένων της προσώπων.

Ωστόσο η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν εκείνος που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Προς έκπληξη του ίδιου και των συμπαικτών του, ο Περικλής ήταν αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους προτίμησης από το κοινό.

Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να κρατήσει στο παιχνίδι την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Αλέξη Παππά και τον Chris Σταμούλη.

Ο Περικλής αντιμετώπισε την αποχώρησή του θετικά, λέγοντας πως φεύγει «γεμάτος». Χειροκροτήθηκε μάλιστα από τους παίκτες και των δύο ομάδων μετά την ομιλία του, με την Ανθή να δείχνει θλιμμένη που αποχώρησε ένας παίκτης με τον οποίο είχε έρθει πολύ κοντά.

Συγκινήθηκε μάλιστα όταν τον αποχαιρέτησε δείχνοντας πως δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη.

«Είμαι πολύ συγκινημένος. Σημαίνει το κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός καινούργιου… Το αγκαλιάζω αυτό που συμβαίνει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ τις στιγμές που ζήσαμε, είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή την εμπειρία.

Από την άλλη αυτό σημαίνει ότι ολοκληρώθηκαν κάποια πράγματα που έπρεπε. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, αυτή η δουλειά τώρα ξεκινάει… Είμαι πολύ γεμάτος, το λέω μέσα από την καρδιά μου» ήταν τα πρώτα λόγια του Περικλή, αφού άκουσε πως αποχωρεί από το Survivor.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις