Με αρκετά χρόνια πορείας στον χώρο είναι σίγουρο ότι το όνομά της έρχεται αμέσως στο μυαλό όταν αναφερόμαστε στην αστρολογία. Πρόκειται για την Λίτσα Πατέρα, η οποία προχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και μίλησε για όλες τις αλλαγές που έχει ζήσει στην τηλεοπτική της διαδρομή κι όχι μόνο αλλά και την δυσκολία που αντιμετώπισε στα ξεκινήματά της.

«Θα κάνω μια πρόβλεψη. Θα συμβεί κάτι στο σύμπαν που θα καταλάβουν και θα παραδεχθούν όλοι ότι οι πλανήτες μάς επηρεάζουν. Είναι αγώνας ζωής να αποδειχθεί ότι αυτό συμβαίνει» είπε αρχικά.

«Σας εξομολογούμαι ότι ειδικά τα πρώτα χρόνια όλη αυτή η ‘απαξία’ που ένιωσα για κάτι που αγαπούσα πολύ, με πονούσε. Κάποτε ένας δικηγόρος κατέθεσε μήνυση εναντίον μου, που βέβαια δεν έγινε δεκτή, αλλά αυτό με έκανε να κλαίω δύο μήνες. Τώρα, βέβαια, αισθάνομαι τεράστια ικανοποίηση όταν δέχομαι τηλεφωνήματα από καταξιωμένους ανθρώπους. Νιώθω ότι ο αγώνας που έχω δώσει εγώ κι οι συνάδελφοί μου δεν πάει χαμένος» συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν και απατεώνες στην Ελλάδα, απάντησε θετικά.

«Λένε ότι είναι αστρολόγοι, αλλά δεν είναι ή έχουν διαβάσει ελάχιστα κι αυτό μπορεί να κάνει ζημιά. Παλαιότερα η Αστρολογία και η Αστρονομία ήταν και επιστήμη, αργότερα έπεσαν στα χέρια τέτοιων ανθρώπων, μάγων κ.λ.π. και διαχωρίστηκε από την Αστρονομιά» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις