Για όσους την έχουν πληγώσει αλλά και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που αποκαλύφθηκαν στον χώρο της Τέχνης μίλησε η Έλενα Παπαρίζου καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω».

«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Έχουν γράψει πολλά ψέματα για μένα. Όσο επέτρεπα σε κόσμο να μου λέει τι γράφεται, γινόμουν χάλια. Δεν θέλω να διαβάζω και δεν θέλω να ξέρω. Η δουλειά μου είναι η μουσική και η μουσική ενώνει κόσμο» είπε.

Για την περίοδο κατάθλιψης που πέρασε μετά το θάνατο του πατέρα της, η Έλενα Παπαρίζου είπε:

«Πρώτα είμαστε άνθρωποι και γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα εκεί έξω. Νομίζω ότι όποιος είναι έτοιμος και μπορεί να μιλήσει για τα προβλήματα του, δεν κάνει κακό να απλώσει ένα χέρι και να πει. Its OK Είναι νορμάλ αυτό το πράγμα» είπε και συνέχισε: «Συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Ειδικά όταν έχει φύγει από έναν κύκλο και είσαι έτοιμος να μιλήσεις για αυτό το πράγμα, είναι και ωραίο παράδειγμα να δείξεις ότι μπορείς να κερδίσεις κάτι. Το κερδίζεις γιατί εσύ πάλεψες».

«Έχω κάνει πραγματικές φιλίες στον χώρο» είπε η δημοφιλής ηθοποιός.

«Βίασαν την κολλητή μου στα 13»

Η δημοφιλής ποπ σταρ μίλησε για τις εργασιακές και σεξουαλικές επιθέσεις που αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες μέρες στον χώρο της Τέχνης.

«Πάνω στη δουλειά μπορεί να είχε πει κάποιος κάτι, αλλά είχε λυθεί την επόμενη ημέρα. Στεναχωριέμαι απίστευτα. Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού. Στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι αυτό το πράγμα, δεν μου έχει συμβεί» επισήμανε.

«Ξεκίνησα από 17 χρονών και έχω μεγαλώσει σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο επάγγελμα» τόνισε. «Πάντα ένιωθα από όλους τους άνδρες δίπλα μου ότι με προστατεύουν. Όταν πήγαινα στην έκτη δημοτικού τη συμμαθήτριά μου, την κολλητή μου που ήταν 13 χρονών τη βίασε ένας άνθρωπος και είχε αλλάξει η ζωή της» είπε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις