Η Ιωάννα Ασημακοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο της Τέχνης, ενώ αποκάλυψε πως έχει αρνηθεί να συνεργαστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους στο θέατρο, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της.

«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τον χώρο μου. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων και εύχομαι αυτό να γίνεται για ένα καλύτερο αύριο. Είμαι σίγουρη. Και είναι πολύ σημαντικό το μάθημα που παίρνει όλος ο κόσμος. Στον χώρο μας υπάρχει πολύ φως και αυτό που έκαναν τα θύματα που μίλησαν θέλει πολύ κουράγιο».

«Στη “Φαμίλια” καταλαβαίνω πως είναι να είσαι γονιός, γιατί εγώ δεν είμαι. Στη σειρά είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών και μπαίνω στη διαδικασία να αντιληφθώ καλύτερα τους γονείς μου», ανέφερε η Ιωάννα Ασημακοπούλου, αποκαλύπτοντας πως ως έφηβη ήταν ευαίσθητη και μοναχική.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιμένοντας ότι έχει μεγάλη ομοιότητα την Άση Μπήλιου, πήρε τηλέφωνο τη γνωστή αστρολόγο, η οποία κατέληξε να λέει στην Ιωάννα τι λένε τα ζώδια για εκείνη.

Στη συνέχεια και μιλώντας για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, η ίδια δήλωσε: “Πιστεύω πάντα στον έρωτα. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς να είσαι ερωτευμένος και μιλάω για τη ζωή. Πρέπει να θέλουμα να είμαστε ερωτευμένοι με τη ζωή, τη δουλειά μας και τους ανθρώπους. Θα πρέπει να βρούμε έναν λόγο για να είμαστε ερωτευμένοι με τη ζωή μας. Είναι μια προσωπική δουλειά”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις