Αντιδράσεις πυροδοτεί η τοποθέτηση της Ισαβέλλας Δάρρα για το μπαράζ καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας στον χώρο του θεάτρου αλλά και όχι μόνο.

Το διάσημο πρώην μοντέλο έδωσε συνέντευξη στο ON Time επιρρίπτοντας εμμέσως ευθύνες και στα θύματα, ενώ απάντησε και για τη δική της εμπειρία στο μόντελινγκ.

Δεν μου έχει συμβεί γιατί δεν έχω δώσει χώρο ποτέ. Πώς να έρθει ο άλλος αν δεν έχει βρει χώρο να έρθει κοντά σου; Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε όλους τους χώρους. Όμως, για να γίνει κάτι, πρέπει να θέλουν και οι δυο. Αν δεν δώσει χώρο κάποιος από τους δύο, δεν μπορεί ο άλλος να πλησιάσει, δεν θα βρει τρύπα”, δήλωσε η πρώην Μις Ευρώπη.

Η νυν φωτογράφος και μητέρα ενός αγοριού συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος, υποστηρίζοντας ότι τα θύματα δεν είχαν δουλέψει με τον εαυτό τους και δεν μπορούσαν να πουν “όχι”.

Αυτό που λες μπορεί να παρεξηγηθεί, γιατί υπάρχουν και γυναίκες που δεν έκαναν τίποτα και βρέθηκαν θύματα.

Μαθαίνουμε να λέμε “όχι” στη ζωή μας. Όσοι δεν έχουν δουλέψει με τον εαυτό τους πού να την βρουν τη δύναμη, ξαφνικά, να πουν “όχι”. Μαθαίνεις να λες “όχι”. Δεν μπορείς ξαφνικά ο ίδιος να φέρεις τον εαυτό σου σε μια δύσκολη θέση και να βρεις το κουράγιο και τη δύναμη να πεις “όχι”. Άρα, καταλήγουμε ότι πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου και να μάθεις να λες “όχι”, εάν και εφόσον βρεθείς σε δύσκολη θέση. Με δύο λόγια, μπορείς να ελέγξεις τις κινήσεις σου, αλλά όχι του άλλου. Πρέπει λοιπόν να είσαι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο.

Και τόσες γυναίκες και άνδρες που βγαίνουν και καταγγέλλουν τόσα πράγματα που τους έχουν συμβεί;

Ο άνθρωπος πρέπει να δουλέψει με τον εαυτό του πρώτα και να μάθει να λέει “όχι” σε περίπτωση που βρεθεί σε μια άσχημη ή δυσάρεστη κατάσταση. Πρέπει να μάθει να κρατάει τις αποστάσεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις