Όσα έλαβαν χώρα μετά το τελευταίο συμβούλιο του Νησιού ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Τζέιμς Καφετζή έχουν προκαλέσει τρελό «πονοκέφαλο» στην παραγωγή του Survivor, αφού πληροφορίες που θέλουν τον Τζέιμς να έχει αιτηθεί είτε την αποβολή του Σάκη για απρόκλητη επίθεση, είτε την αλλαγή ομάδας (για εκείνον ή τον Σάκη Κατσούλη) δεν διαψεύστηκαν ποτέ από τους διοργανωτές.

Μπορεί να είναι πάγια η τακτική τους να μην σχολιάζουν τα τεκταινόμενα στο Survivor και ιδιαίτερα όσα έχουν διαδραματιστεί και δεν πρόκειται να προβληθούν, όμως επιμένουν οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για ανάληψη πρωτοβουλιών εκτόνωσης της έντασης μεταξύ των δύο παικτών.

Survivor Spoiler: Άγριος τσακωμός στη μπλε ομάδα – Παρενέβη η παραγωγή [vid]

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος είναι απόλυτα ενήμερος για όσα έχουν συμβεί είναι και εκείνος που έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι. Αποφάσεις που θα τις δούμε πολύ σύντομα… Στη «ζυγαριά» του κόστους μεταξύ τηλεθέασης και τήρησης των κανόνων του ριάλιτι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και με τίποτα δεν θα ρισκάρει να τιναχθεί στον αέρα το πρότζεκτ. Γι’ αυτό και η προειδοποίηση προς τους δύο παίκτες ήταν ξεκάθαρη. Στο επόμενο επεισόδιο η πόρτα της εξόδου θα ανοίξει και για τους δύο…

Στο κυριακάτικο επεισόδιο, πάντως, Σάκης και Τζέιμς είναι «συμπαίκτες»…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις