Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor ήταν ιδιαίτερα εκρηκτικό. Υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Ταβλαδάκης, η Μαριάνθη Κάσδαγλη, ο Τριαντάφυλλος και ο Νίκος Μπάρτζης. Τελικά, από τον Άγιο Δομίνικο αναχώρησε ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Νωρίτερα, ωστόσο, μετά το προβάδισμα που είχε η Κόκκινη ομάδα στο αγώνισμα, ο Σάκης Κατσούλης κι ο Αλέξης Παππάς από τη Μπλε ομάδα, λίγο πριν λήξει ο αγώνας ζήτησαν από τον Πάνο Καλλίδη να μην αγωνιστεί, αφού ο ίδιος τους είχε πει νωρίτερα ότι πονά το γόνατό του. Έτσι την θέση του πήρε ο Γιώργος Ταβλαδάκης που έφερε πόντο στην ομάδα του ενώ στο τέλος ο James Καφετζής κέρδισε το αγώνισμα για την Μπλε ομάδα.

Αυτό εξόργισε την Κόκκινη ομάδα, αφού οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο Πάνος Καλλίδης μπορεί να αγωνιστεί κανονικά. Μάλιστα, ο Γιώργος Κοψιδάς ξέσπασε κι άρχισε να ουρλιάζει από τα νεύρα του, καθώς ο Πάνος Καλλίδης δεν αγωνίστηκε επειδή δεν φέρνει πολλές νίκες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το spoiler που έκανε για το Survivor στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι παραπάνω εξελίξεις οδήγησαν τον Πάνο Καλλίδη σε οικειοθελή αποχώρηση από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις