Ο Τριαντάφυλλος τις τελευταίες ημέρες δείχνει να είναι «ξένο σώμα» για την ομάδα του στο Survivor. Μάλιστα, αυτό το εισπράττει και ο ίδιος και τον έχει στεναχωρήσει, ενώ το κλίμα έγινε ακόμα πιο «βαρύ» όταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος ισχυρίστηκε πως ο τραγουδιστής προσπάθησε να δωροδοκήσει εκείνον και τον «Κόρο».

Η αδερφή του «Ντάφυ», μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο τραγουδιστής να αποχωρήσει οικειοθελώς. Όμως, όπως όλα δείχνουν, μάλλον πως εκείνος που αποχωρεί (προς το παρόν τουλάχιστον) είναι ο Πάνος Καλλίδης, αφού σύμφωνα με το τρέιλερ, μετά την εξομολόγηση με κλάματα που έκανε στην κάμερα ο Τριαντάφυλλος, το πλάνο δείχνει συγκεντρωμένους του παίκτες της Μπλε ομάδας να ακούνε τον Πάνο Καλλίδη.

Παράλληλα, φουντώνουν οι φήμες και τα σενάρια πως αν τελικά αποχωρήσει ο Καλλίδης, ο «Ντάφυ» είναι πολύ πιθανό να γίνει… «εσωτερική μεταγραφή».

Δηλαδή να αλλάξει ομάδα και να πάει στους Μπλε, αφού ενδέχεται να μείνει κενή θέση λόγω του Καλλίδη, και ο τραγουδιστής πλέον είναι ανεπιθύμητος στους Κόκκινους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις