Έρχονται δυνατές συγκινήσεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», με συγκρούσεις και ξεκαθαρίσματα που οδηγούν τους ήρωες στο Διαφάνι στην κάθαρση.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο στο Διαφάνι, αφού τα επόμενα επεισόδια «γράφονται» βήμα βήμα από τους δημιουργούς της σειράς, που συζητούν την τρίτη σεζόν. Η Ανέτ γίνεται συνένοχος του Δούκα, χωρίς να το θέλει και οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι συγκλονιστικές με τον Μάνο Βόσκαρη (ρόλο που ερμηνεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης) να πλησιάζει σε ένα τέλος που ούτε φαντάζεται.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 22 Μαρτίου ο Κωνσταντής πείθει την Δρόσω και οι δυο τους ετοιμάζονται ν’ αναχωρήσουν για το Παρίσι, την ώρα που ο έρωτας της Ασημίνας και του Νικηφόρου δείχνει να αναθερμαίνεται. Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός μετά την κλήτευση της Μυρσίνης στο δικαστήριο. Ο Δούκας αποφασίζει να συναντηθούν με τον Βόσκαρη, προκειμένου να έρθουν σε μια συνεννόηση για να μείνει κρυφός ο ρόλος της Μυρσίνης σ’ αυτήν την υπόθεση. Η συνάντηση όμως θα πάρει απρόσμενη τροπή…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις