Ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο κριτικής και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, όπως φαίνεται από το τρέιλερ του ΣΚΑΙ.

Αφορμή αυτή την φορά αποτέλεσε κάτι που είπε στον Παύλο Γαλακτερό για τον πατέρα του, Νάσο, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των παικτών της κόκκινης ομάδας.

Μάλιστα, το σκηνικό αυτό έρχεται την ίδια περίοδο που η Ανθή Σαλαγκούδη αναφέρεται συνεχώς στα όσα είχε πει ο γνωστός τραγουδιστής για τον δικό της πατέρα.

Το video λοιπόν ξεκινάει με τον ίδιο τον Παύλο Γαλακτερό να μιλάει και να αναφέρεται στην αλλαγή συμπεριφοράς του Τριαντάφυλλου, λέγοντας: «Καθώς περνούσαν οι μέρες συνέχισα να τον σέβομαι με τον ίδιο τρόπο. Μέχρι την ημέρα που ψηφίστηκε. Εκείνη την ημέρα άλλαξαν όλα και ξαφνικά το παίζει ντίβα», ενώ αμέσως μετά το πλάνο τον βρίσκει να είναι στην παραλία και να μιλάει με Ασημακόπουλο και Παπαδόπουλο όπου τους λέει: «Ο Τριαντάφυλλος νομίζει ότι ξέρει τον πατέρα μου χρόνια, ενώ έχουν βρεθεί τρεις φορές».

Στη συνέχεια, ακούγεται ο Ηλίας Μπογδάνος να λέει: «Τολμάς να πεις ότι εγώ τον ξέρω τον πατέρα σου και θα στα πει ο ίδιος, επειδή έχει πάει δύο φορές σε live», με τον ίδιο τον Τριαντάφυλλο να τονίζει: «Θεωρώ ότι τον Παύλο μερικές φορές τον χρησιμοποιούν στρατηγικά για να νευριάσω και να δείξω κάτι. Να, εσύ ο πιο μεγάλος τα βάζεις με έναν πιο πιτσιρικά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις