Την ξεκάθαρη θέση ότι η ίδια δεν θα πήγαινε ποτέ σε reality εξέφρασε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, σε συνέντευξή της στο «Έλα Χαμογέλα» του Open.  Η γνωστή ηθοποιός λέει ότι δεν έχει σκεφτεί ποτέ να παρατήσει την ηθοποιία, ενώ με τα χρήματα που έβγαλε αγόρασε ένα σπίτι που χρωστάει ακόμα και ένα αυτοκίνητο.

Όπως είπε, στα social media απαντάει σε όλα τα μηνύματα, ενώ δέχεται και φλερτ.

«Σαν παιδί ήμουν ήσυχο, δεν μου άρεσε καθόλου το σχολείο, περίμενα πότε θα τελειώσω για να ασχοληθώ με την ηθοποιία. Ήμουν του 19, καλή μαθήτρια, γιατί είχα ιδιαίτερες σχέσεις με τους γονείς μου και δεν ήθελα να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Ήθελα να είναι περήφανοι για μένα», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.

«Η απόφασή μου να γίνω ηθοποιός ήταν κάτι που δεν τους χαροποίησε, με την έννοια ότι είναι μια δουλειά που δεν έχει σιγουριά και ασφάλεια. Θα προτιμούσαν να έχω σπουδάσει και κάτι άλλο. Με στήριξαν όμως, επειδή και εκείνοι ήταν φιλότεχνοι», τόνισε. Αποκάλυψε, δε, ότι οι γονείς της την γείωσαν όταν εκείνη άρχισε να παίρνει δημοσιότητα. «Το διαχειρίστηκαν εξαιρετικά. Μου είπαν ότι σε αυτή τη δουλειά που τώρα με γνωρίζουν είναι εφήμερα τα πράγματα και αύριο μπορεί να μη με γνωρίζει κανείς. Πιο πολύ γείωμα δεν γίνεται, αλλά καλά μου έκαναν», τόνισε.

Όσο για το πέρασμά της από τη «Λάμψη» και την αντιμετώπιση που είχε από τον κόσμο: «Γενικά είχα περίεργη αντιμετώπιση και για μερικά χρόνια μετά. Επειδή θεωρούσαν ότι είμαστε τηλεοπτικοί, ενώ κάναμε ταυτόχρονα και θέατρο, έπρεπε να φύγει από πάνω μας η τηλεόραση για να μπούμε στο θέατρο. Ταμπέλες που δεν χρειάζονταν. Αυτήν την περίοδο παίζουν παιδιά στην τηλεόραση που έχουν κάνει πολλά χρόνια θέατρο και δεν ήταν γνωστά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις