Ένα βήμα πιο κοντά στη συνεργασία με το Netflix είναι η ελληνικής παραγωγής αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ». Η δημοφιλής σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια, η οποία δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από εκείνες του εξωτερικού, προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2019 από την COSMOTE TV. Αποτελείται από δύο σεζόν, των οκτώ επεισοδίων η κάθε μία και βασίζεται στην ομώνυμη ταινία που προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2016.

Η είδηση ότι η διάσημη Αμερικανική υπηρεσία streaming βρίσκεται σε επαφή με τους ανθρώπους της παραγωγής της COSMOTE TV, είναι γνωστή εδώ και καιρό. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούτζου στη «Φωλιά των Κου Κου» του STAR Channel, τα εμπόδια που υπάρχουν αρχίζουν και αίρονται σταδιακά. Το βασικό στάδιο για την τελική έγκριση είναι το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων προβολής. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και δεν αποκλείεται να βρεθεί σύντομα η «χρυσή τομή». Αν τελικά υπάρξει συμφωνία, τότε το «Έτερος Εγώ» θα γίνει η πρώτη ελληνική σειρά που θα ενταχθεί στην πλατφόρμα του Netflix!

Ο πρώτος κύκλος της σειράς που έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2019 φέρει τον τίτλο «Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές». Ο δεύτερος κύκλος προβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 με τον τίτλο «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις». Τα μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης, το έντονο ενδιαφέρον του κοινού και οι πολύ καλές κριτικές που έλαβε η σειρά, έδωσαν ώθηση στους ανθρώπους της παραγωγής να συνεχίσουν. Ο τρίτος κύκλος έχει πάρει ήδη το πράσινο φως και θα φέρει τον τίτλο «Έτερος Εγώ: Nέμεσις». Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτοι δύο κύκλοι συνδέονται στενά με την ομώνυμη ταινία του 2016.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς πέρα από την συνδρομητική τηλεόραση της COSMOTE TV, προβλήθηκε για πρώτη φορά στο STAR Channel από τις 24 έως και τις 27 Φεβρουαρίου του 2020, με διπλά καθημερινά επεισόδια και επαναπροβλήθηκε σε επανάληψη από τις 31 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις