Το Netflix συνεχίζει να κάνει τη διαφορά και στις 14 Μαϊου έρχεται το ψυχολογικό θρίλερ Η Γυναίκα στο Παράθυρο με την Amy Adams ( Άνθρωπος από Ατσάλι, Η Άφιξη, Justice League). Το σενάριο βασίζεται στο πολύ δυνατό μυθιστόρημα του Έι Τζέι Φιν, το οποίο έχει μεταφραστεί σε 40 γλώσσες.

Η Adams δηλώνει λάτρης των ψυχολογικών θρίλερ και το αποτέλεσμα αναμένεται συναρπαστικό. To cast των ηθοποιών συμπληρώνει ο εξαιρετικός Gary Oldman (υποψήφιος φέτος για το Mank), η φοβερή Julianne Moore (The Hunger Games, Hannibal, H Eμμονή, Οι Ώρες) και η Jennifer Jason Leigh (Οι Μισητοί Οκτώ).

Η Άννα Φοξ (Amy Adams), κλεισμένη στον εαυτό της, παρακολουθεί τον κόσμο πίσω από το παράθυρό της. Ζει στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη βλέποντας παλιές ταινίες και παρατηρώντας την καθημερινότητα των γειτόνων της (θυμίζει και λίγο Σιωπηλό Μάρτυρα, Χίτσκοκ, σε άλλο στυλ).

Τί ακριβώς όμως συμβαίνει όταν η οικογένεια Ράσελ μετακομίζει απέναντι της; H Άννα κάτι θα δει, ίσως ένα έγκλημα. Τα πράγματα βέβαια είναι διαφορετικά όταν φτάνει η αστυνομία. Μπορεί η πρωταγωνίστρια μας να έχει κάνει λάθος. Τα όσα είδε αποτελούν αποκύημα της φαντασίας της; Ετοιμαστείτε…

Το έργο καθυστέρησε πάνω από ένα χρόνο λόγω πανδημίας και δεν έχει σχέση με το ομώνυμο φιλμ νουάρ του 1944 σε σκηνοθεσία Φριτζ Λανγκ.

Tα δικαιώματα του βιβλίου είχαν αγοραστεί από την 20th Century Fox. Η κινηματογραφική διασκευή ανατέθηκε στον σκηνοθέτη Τζο Ράιτ Joe Wright (Ηαnna, Εξιλέωση, Περηφάνια & Προκατάληψη, Η πιο Σκοτεινή Ώρα). O κορωνοϊός καθυστέρησε την πρεμιέρα της ταινίας και με παρέμβαση της Disney (για να μην καθυστερούν) το έργο πουλήθηκε στο Netflix. Η πλατφόρμα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα προβάλει (14/5) το αρχικό μοντάζ της ταινίας.

Απολαύστε το trailer:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις