Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Μιχάλης Ρέππας. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από 25 χρόνια απουσίας, με τη μεταφορά της παράστασης «Συμπέθεροι Από Τα Τίρανα» στη μικρή οθόνη, ενώ αναφέρθηκε στις εμβληματικές «Τρεις Χάριτες» και εξομολογήθηκε τι είναι αυτό που τον έχει κάνει να «χάνει τον ύπνο του» τον τελευταίο καιρό.

«Στην τηλεόραση πατάει το κουμπί και μπορεί να την ανοίξει ο καθένας. Είναι πάρα πολύ σκληρό πράγμα αλλά είναι και το πιο επιδραστικό αλλά και εξαντλητικό… Είμαι πάρα πολύ καλά και αισθάνομαι πάρα πολύ καλά δημιουργικά. Δεν το λέω επειδή πρέπει να παρουσιάσω μια δουλειά, αισθάνομαι τριαντάρης.

Έχω πάρα πολλή όρεξη να μπω στα γυρίσματα. Φοβάμαι πάρα πολύ τι αποδοχή θα έχει η δουλειά. Έχω χάσει τον ύπνο μου από την ώρα που το αφήσαμε με τον Θανάση, έχω χάσει τον ύπνο μου! Από την άλλη λαχταράω πάρα πολύ. Είναι μια ομάδα ηθοποιών που συμφωνήσαμε σε αυτή τη δουλειά και θέλω πάρα πολύ να παίξω μαζί τους. Θα παίξω κι εγώ. Είναι σε 26 κεφάλαια η ίδια ακριβώς ιστορία», είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

Επίσης, αναφέρθηκε στις «Τρεις Χάριτες», που έκαναν ρεκόρ τηλεθέασης και στην απόφαση που είχε πάρει παρέα με τον συνεργάτη του, Θανάση Παπαθανασίου, να μην επιτρέπουν να παίζεται η σειρά σε επανάληψη. «Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν σωστή αυτή η απόφαση. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος» απάντησε με ειλικρίνεια ο σεναριογράφος.

Τέλος ο ίδιος αναφέρθηκε στην κρίση ηλικίας που πέρασε στα 47 του: «Σε κάποια φάση είπα ότι έγιναν αυτά που ήθελα. Τώρα; Συνέβησαν πολλά και τίποτα. Η περίφημη κρίση ηλικίας που αναγνωρίζεις την ταυτότητά σου, την θνητότητά σου κι ότι όλα κάποτε τελειώνουν. Πρέπει να συμβιβαστείς ότι περνάς σε μια άλλη φάση. Για δυο τρεις μήνες έπαθα μια μελαγχολία κι ότι τίποτα δεν είχε νόημα. Γίνονται όλα ασπρόμαυρα και χάνεται το νόημα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις