Ο κορυφαίος ράπερ της Ελλάδας, Snik, κυκλοφόρησε εχθές (20/4) το «Diamanti», ένα κομμάτι, το οποίο περίμενε πως και και πως το κοινό του εδώ και 9 μήνες. Από την πρώτη κιόλας ημέρα έφτασε 700.000 streams στο Spotify, ενώ θέμα χρόνου είναι να πάει και #1 στις τάσεις του YouTube.

Στο εν λόγω βίντεο κλιπ αίσθηση προκαλεί η «καυτή» παρουσία της Βάσως Βιλέγκας, αλλά και οι δύο Bugatti Chiron, οι οποίες κοστίζουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ακούστε το και στο Spotify

Τι ισχύει για τις 2 Bugatti Chiron

Όσοι ασχολούνται και γνωρίζουν αυτά τα συγκεκριμένα πολυτελή τα αυτοκίνητα, αυτομάτως τους δημιουργήθηκε η απορία για το πως βρέθηκαν τα δύο ολόιδια στην χώρα μας, καθώς κοστίζουν τουλάχιστον 2.500.000 και μπορεί να φτάσουν πολύ παραπάνω. Άρα, αν τα είχε κάποιος θα ήταν αυτό που λέμε talk of the town.

Πόσο μάλλον από τη στιγμή που στην χώρα μας δεν έχει ταξινομηθεί καμία Bugatti Chiron.

Η απάντηση, κατά πάσα πιθανότητα, κρύβεται στα credits του video που εμφανίζονται στα πρώτα δευτερόλεπτά του. Εκεί λοιπόν μεταξύ άλλων αναφέρεται «CGI AND VISUAL FX: 2NCS».

Το «CGI» αντιστοιχεί σε «Computer Generated Image», σε εικόνες δηλαδή που έχουν δημιουργηθεί από υπολογιστή και μεταξύ μάλλον ήταν και οι δύο Bugatti Chiron.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις