Τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ευχαριστεί με ανάρτησή της η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, Κιμ Καρντάσιαν για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την αμερικανική κυβέρνηση. Η Κιμ Καρντάσιαν κόρη του μεγαλοδικηγόρου Ρόμπερτ Καρντάσιαν με καταγωγή από την Αρμενία, αγωνίζεται εδώ και χρόνια για αυτή την αναγνώριση χρησιμοποιώντας, όπως είχε δηλώσει, όλες τις επαφές της στον Λευκό Οίκο.

Η Κιμ προωθεί εδώ και χρόνια ακούραστα μέσω των υψηλών επαφών της την καθολική αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων. Ο πατέρας της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν, μιλούσε επί ώρες στις κόρες του για την Αρμενία και τη Γενοκτονία. Τώρα η Κιμ χρησιμοποιεί τη δύναμη των 150 εκατομμυρίων followers στα social media για να τον κάνει… περήφανο.

Στην ανάρτησή της μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του Τζο Μπάιντεν, η Κιμ Καρντάσιαν σημειώνει:

«Έπειτα από πάνω από έναν αιώνα αγώνα για την αλήθεια και την αναγνώριση, σήμερα ο λαός της Αρμενίας έλαβε αυτή την αναγνώριση, στην οποία όλοι ελπίζαμε και για την οποία όλοι προσευχόμασταν, με τον Πρόεδρο Μπάιντεν να κηρύσσει τη σφαγή 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων το 1915, ως γενοκτονία. Ήταν ένας τεράστιο ταξίδι για την αρμενική κοινότητα και κάθε χρόνο ένιωθα ότι πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην αναγνώριση των γεγονότων αυτών ως γενοκτονία, όπως και ήταν. Επιτέλους, αυτή η μέρα ήρθε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις