Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας από τους παίκτες του φετινού «Survivor» που έχει στρέψει τα βλέμματα του κοινού πάνω του. Από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στον Άγιο Δομίνικο μέχρι και σήμερα, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας έχει καταφέρει να κάνει σχεδόν τα πάντα εκεί. Να νικήσει σε αγωνίσματα, αλλά και να χάσει, να αποθεωθεί, αλλά και να χλευαστεί, να υπάρξει η ψυχή της παρέας, αλλά και το μαύρο πρόβατο της ομάδας.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο τραγουδιστής έχει βγει εννέα φορές υποψήφιος προς αποχώρηση στο φετινό «Survivor». Ωστόσο, αυτό μόνο θετικά το βλέπουν ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya, καθώς η υποψηφιότητά του φέρνει πολλά λεφτά στον κουμπαρά τους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Πρωινό», τρεις είναι οι τρόποι εσόδων για το ριάλιτι επιβίωσης. Ο ένας είναι οι διαφημίσεις στα διαλείμματα, ο δεύτερος οι τοποθετήσεις προϊόντων στη διάρκεια της προβολής και ο τρίτος είναι τα έσοδα από τις τηλεφωνικές κλήσεις στις ψηφοφορίες.

Σε αυτούς τους τέσσερις μήνες, λοιπόν, ο Τριαντάφυλλος που είναι ο πιο δημοφιλής από όλους τους παίκτες του «Survivor 4», με ποσοστά που ξεκινούν από 15% και φτάνουν στο 40%, ανάλογα με το ποιον είχε αντίπαλο κάθε φορά, έχει φέρει στο ταμείο από 120.000 μέχρι 320.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις