Την πιο περιπετειώδη πορεία μέσα στο 2020 είχε η Ελεονώρα Μελέτη που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με την εκπομπή «Μεσάνυχτα» και επέστρεψε το Σεπτέμβριο με μία φιλόδοξη αποστολή ν’ «αναστήσει» την πρωινή ζώνη του Alpha με ένα μαγκαζίνο infotainment. Η εκπομπή πέρασε μέσα από σαράντα κύματα και τελικά ολοκληρώθηκε άδοξα.

Η συνεργασία της Ελεονώρας με τον Alpha κινδύνευσε να διακοπεί παρά το διετές συμβόλαιό της, τελικά όμως βρέθηκε συμβιβαστική λύση και η παρουσιάστρια παρέμεινε στον Alpha, όπου επέστρεψε με την εκπομπή «Μεσάνυχτα», μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πριν από μερικές ημέρες, η Ελεονώρα Μελέτη με μία ανάρτηση της στο Instagram, έκανε γνωστό πως νοσεί από κορονοϊό. Η παρουσιάστρια έμεινε στο σπίτι και πήρε όλα τα μέτρα προστασίας μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Κατά την διάρκεια της καραντίνας της, δεν έπαψε να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, με stories και φωτογραφίες στα social media.

Η ίδια, μάλιστα, πραγματοποίησε και ένα Q and A στο Instagram. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε. Μία από αυτές είχε σχέση με το τηλεοπτικό της μέλλον και τη συνέχεια της εκπομπής «Μεσάνυχτα» την επόμενη σεζόν. «Έχουμε ακόμα δρόμο για να ολοκληρώσουμε αυτή τη σεζόν» έγραψε με αινιγματικό τρόπο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», οι ιθύνοντες του MEGA επιθυμούν να εντάξουν την Ελεονώρα στο δυναμικό του καναλιού για την επόμενη σεζόν. Μέχρι στιγμής, τα σενάρια που εξετάζονται είναι τρία.

Το επικρατέστερο είναι να βρεθεί στη ζώνη 9:00 με 11:00 το πρωί, με μια εκπομπή infotainment που θα αποτελεί μια γέφυρα ανάμεσα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή και την ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού. Το δεύτερο σενάριο είναι να τη δούμε στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου, απέναντι από τον Νίκο Μάνεση και το τρίτο σενάριο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι να αξιοποιηθεί σε μια εκπομπή στη late night ζώνη του MEGA.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις