Εκπλήξεις έχουν ετοιμάσει για σήμερα στους κόκκινους και τους μπλε οι άνθρωποι της παραγωγής λόγω Πάσχα. Όλοι οι συμμετέχοντες του επιτυχημένου Reality του ΣΚΑΪ θα γευτούν σήμερα κάτι από Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες από την παραγωγή του τηλεοπτικού παιχνιδιού.

Ήδη από το τελευταίο επεισόδιο της Μεγάλης εβδομάδας με την αποχώρηση του Πόντιου pastry σεφ Κώστα Παπαδόπουλου  υπήρχε “γραμμή” το επεισόδιο να αρμόζει στο κλίμα των ημερών και αυτό είχε ως συνέπεια σε καμία περίπτωση να μην ανέβουν οι τόνοι και η αποχώρηση να γίνει με σε πάρα πολύ καλό κλίμα.

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν γνωρίζοντας ότι οι μέρες αυτές για τους Έλληνες είναι ιδιαίτερες και καθώς το κλίμα στα μέλη της παραγωγής και στους παίκτες είναι πολύ καλό, λόγω και της  μεγάλης επιτυχίας του σόου, έχει δώσει εντολή να υπάρξουν εξαιρέσεις ιδιαίτερα για αυτή την ημέρα του Πάσχα που φυσικά δεν θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Έτσι λοιπόν το φακόρυζο θα αντικατασταθεί για μία μόνο μέρα κατά εξαίρεση με κάποια καλούδια τα οποία θα θυμίζουν ελληνικό Πάσχα προκειμένου οι παίκτες να ανέβουν ψυχολογικά και να πέσουν στο στίβο μάχης από την επόμενη μέρα με μεγαλύτερη όρεξη και δυνάμεις.

Εξάλλου είναι γνωστό τόσο από αυτό το survivor όσο και από τα προηγούμενα τρία, ότι τουλάχιστον πριν τους αγώνες δίνονται κάποια φρούτα στους παίκτες μόλις φτάνουν με τις βάρκες ώστε να έχουν ενέργεια κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

“Και λίγη πετσούλα για το καλό της ημέρας δεν θα βλάψει” όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής να καθίσταται σαφές το περιεχόμενο του πρόχειρου τραπεζιού που θα στηθεί προχειρα στην παραλία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις