Πρόκειται για τον Γιώργο Λιβάνη. Υάρχει έντονη φημολογία εδώ και κάποιους μήνες πως ο Γιώργος Λιβάνης είναι σε σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία συμμετέχει στο Survivor.

Μάλιστα, όταν η μπλε ομάδα του ριάλιτι κέρδισε στο παρελθό ν το έπαθλο επικοινωνίας σε ένα από τα αγωνίσματα, η παίκτρια δέχτηκε μήνυμα από τον τραγουδιστή. Φυσικά, το μήνυμά του φούντωσε τις φήμες που τους θέλουν να είναι μαζί.

Ο Γιώργος Λιβάνης παραχώρησε συνέντευξη τον Ιανουάριο στην εκπομπή Love it και για πρώτη φορά απάντησε εάν είναι σε σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
“Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Γνωριζόμαστε χρόνια. Τον τελευταίο καιρό έχουμε έρθει πιο κοντά. Από εκεί και πέρα ό,τι κάνω το κάνω με την καρδιά μου. Δεν σκέφτομαι ποτέ το αν αυτό θα έχει κακή ή καλή προβολή για μένα. Νομίζω αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να απαντήσει και ο άνθρωπος για τον οποίο μιλάμε. Από εκεί και πέρα, γνωριζόμαστε, θέλω το καλό της και την παρακολουθώ ανελλιπώς στην πρόοδό της. Είναι πολύ καλή αθλητικά και αυτό με γεμίζει και με κάνει χαρούμενο, της έστειλα ένα μήνυμα, όπως ακριβώς και μια φίλη της.”, είπε.

Βέβαια στο σημερινό επεισόδιο όταν τεθηκε ζήτημα επικοινωνίας της Μαριαλένας με τον τραγουδιστή, εκείνος μάλλον αρνήθηκε με αυτά που βλέπει να συμβαίνουν στο παιχνίδι με τον Σάκη

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις