Αποκαλύψεις για τη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Ωνάση, με τον πατέρα του Αριστοτέλη Ωνάση αλλά και με τον Σταύρο Νιάρχο, έκανε η Ζωζώ Σαμπουντζάκη, μιλώντας στην εκπομπή Dot , του ΣΚΑΪ, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Με τον Αλέξανδρο Ωνάση γνωριστήκαμε σε ένα κέντρο που είχε έρθει με τους φίλους του. Με κάλεσε στο τραπέζι του, μου άνοιξε μια σαμπάνια και καθίσαμε… Την άλλη μέρα ήρθε από το σπίτι μου και με πήρε για να πάμε να φάμε στη Γλυφάδα. Με κοίταζε, με θαύμαζε, σαν τρελός έκανε. Ήταν και μικρός, ήταν 17 ετών τότε κι εγώ 19», είπε η αειθαλής σταρ.

Για τον Αριστοτέλη Ωνάση, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε: «Θυμάμαι χορεύαμε ένα βράδυ, ήταν πολύ ερωτευμένος με την Κάλλας, και μου έλεγε διάφορα πράγματα, είχαν τσακωθεί. Αλλά ήταν κύριος! Καθόταν ο Ωνάσης σε ένα τραπέζι με 20 άτομα και ο Νιάρχος μόνος του. Ο Νιάρχος γέμιζε με λίρες ένα κουτάκι από σπίρτα και μου το έστελνε για να του πω ένα τραγούδι».

Επίσης, η κυρία Σαπουντζάκη μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο θεατρικό σανίδι, λέγοντας πως πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας ένα… αγοράκι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις