Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλοου βρέθηκε καλεσμένη η Αντιγόνη Δρακουλάκη. Η ηθοποιός που όλα αυτά τα χρόνια είχε διακριθεί στους δραματικούς ρόλους αυτή τη φορά προτίμησε να παίξει στην κωμική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Η ίδια στη συνέντευξή της μίλησε για την πορεία της, τους δραματικούς ρόλους, τα «όχι» που έχει πει στην καριέρα της, φοβούμενη την έκθεση, καθώς και για τη χαρά που αισθάνεται, κάνοντας για πρώτη φορά κωμωδία, με τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο». Αναφέρθηκε όμως και στον μοναχογιό της, ενώ μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια και θαυμασμό για τον σύζυγό της.

Όταν ανακοίνωσα στους δικούς μου ότι θα γίνω ηθοποιός, απόρησαν γιατί ήμουν καλή μαθήτρια και περίμεναν ότι θα πάω στο πανεπιστήμιο. Έχω να παίξω στην τηλεόραση από το 2015. To παιδί δεν παίζει ρόλο στην καριέρα μας θεωρώ. Αν είχα μια καλή επαγγελματική πρόταση θα τη δεχόμουν. Προτιμώ την ωμοφαγία και γυμνάζομαι. Αυτή την περίοδο μου αρέσει να κολυμπάω. Περιμένω να να ανοίξει το ΟΑΚΑ να ξεκινήσω!

Είμαι 11 χρόνια παντρεμένη. Δεν ήμουν πολύ φαν του γάμου εξ΄αρχής. Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξεις την προσωπικότητά σου τη δουλειά σου για να παντρευτείς. Τη μέρα που παντρεύτηκα, έκανε κατακλυσμό. Aπό τότε τέτοια μέρα δεν έχει ξαναβρέξει! Με τον σύζυγό μου σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Είμαι άνθρωπος της τάξης. Να φανταστείς στην πρώτη καραντίνα έβαλα τα βιβλία μου στη βιβλιοθήκη κατά χρονολογική σειρά.

Ο σύζυγός μου είναι χειρουργός και είναι πάρα πολύ καλός. Όλοι οι ασθενείς του είναι ερωτευμένοι μαζί του και είμαι πολύ περήφανη γι΄αυτό. Είναι σπουδαίο. Με έχει παρατήσει σε ένα ταξίδι στο Βερολίνο. Είχαμε πάει με παρέα. Αλλά δεν ήρθε ποτέ γιατί έπρεπε να χειρουργήσει μια κοπέλα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις