Το Netflix συνεχίζει τις σειρές του με μεγάλη επιτυχία.

Το Ερπετό, The Serpent, βασίζεται σε αληθινή ιστορία και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού τόσο στην Αμερκή όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Ο αλγόριθμος που δημιουργείται μέσω της πλατφόρμας, προωθεί τη σειρά και στην Ελλάδα.

Ο κατά συρροή δολοφόνος Charles Sobhraj (η σειρά στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα) ξεκινά τη δράση του σκοτώνοντας πρώτα ένα ζευγάρι τουριστών. Ο Sobhraj δρούσε κυρίως στην Ασία. Σύντομα, ένας Ολλανδός διπλωμάτης, ο Herman Knippenberg (Βilly Howle), ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του. Tα εγκλήματα του Ερπετού, μαζί με τη φίλη και σύντροφο του, συγκλόνισαν την κοινή γνώμη παγκοσμίως.

Ποιός Σκότωσε τη Σάρα;

Η μεξικάνικη σειρά του Netflix, Who Killed Sara?, πηγαίνει πολύ καλά στην Αμερική. Στην Ελλάδα παίζεται ήδη ο 1ος κύκλος και από την παραγωγή υπάρχουν σχέδια για 2ο κύκλο (κυκλοφορεί trailer για τη 2η σεζόν). Τα επεισόδια διαρκούν 30 με 35 λεπτά (πετυχημένη συνταγή) και υπάρχει ενδιαφέρον. Τελικά ποιός σκότωσε τη Σάρα;

Ένα καινοτόμο στοιχείο της σειράς είναι ότι όταν ξεκινάει το επόμενο επεισόδιο, το flash back που ακολουθεί μας δείχνει σκηνές (από τα προηγούμενα) τις οποίες δεν είχαμε δει. Την ίδια στιγμή δηλαδή, τί ακριβώς έκαναν οι υπόλοιποι ηθοποιοί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις